! Svítící kontrolka Airbagů...Help me !
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
! Svítící kontrolka Airbagů...Help me !
Zdravím,mám takový problém.Kámoš mi zapojoval neony do interieru(neodpojil baterku) a zapojoval to na nějaký svazek kabelů umístěný pod volantem.Vytahl jej z (asi) nějakého relátka.Napojil z5...neony svítí...akorát mi začala svíti kotrolka airbagů,po nastartováni 6x zablika a pak zustane svítit... Nevíte čím to může být..?Nemá někdo s tím nějakou zkušenost? Díky za odpovědi.
--------------------------------------------------------------------------------
Hyundai Accent,98,1.3,3dveř
--------------------------------------------------------------------------------
Hyundai Accent,98,1.3,3dveř
- Reklama
Je to na 99,9 procent tím, že při odpojení vznikla jiskra na baterii a na to jsou airbagy (resp. řídící jednotka airbagů) háklivé jak sviňa. Každopádně není to "závada", jen je to potřeba nechat vymazat, jak píšou kolegové výše - systém si totiž momentálně myslí, že jsou pytle nefunkční a tak je nespustí! Jen připojím ostravský ceník tohoto úkonu: necelých 500,- i s daní za hodinu práce.
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Kdysi jsem slysel, ze je tohle hodne haklivy na odpor, nemuze to s tim mit nejakou spojitost?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
To máš asi novější auto.Kdo má starší(do faceliftu),tak musí do autorizovaného servisu.Já poběhal dost servisů a nikde mi to neudělali.Neměli na to software ani hardware.Sokyno píše:Potrebujes restart ridici jednotky air begu to mi ale udelal kamos za 200 SK asi za pet minut a bylo jenom pripojit na komp a udelat restart nic jinyho ti nepomuze tak pripojit a restart
S těma airbagama je to takhle zhruba 1990 do roku 1999 je nutný originál Hiscan od Hyundaie a od roku 2000 a výše už to dokážou i jiné diagnostiky ,problém je jen pouze v komunikaci testerů aspoň co vím,ale berte to s rezervou,když to člověk nemá doma tak to nemůže potvrdit a ani vyvrátit
Když děláte něco s elektrikou na autě tak, vyndat klíče do kapsy a odpojit mínus pol
No ,ale stejně až jednou vám dojde baterka nebo alternátor bude stávkovat ,tak reset na Hiscanu nemine
Ps: Přijeďte na sraz na Moravu a tam je to zdarma i s mechanikem
Když děláte něco s elektrikou na autě tak, vyndat klíče do kapsy a odpojit mínus pol
No ,ale stejně až jednou vám dojde baterka nebo alternátor bude stávkovat ,tak reset na Hiscanu nemine
Ps: Přijeďte na sraz na Moravu a tam je to zdarma i s mechanikem
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)