jak vyresetovat řídící jednotku
Moderátor: Moderátoři
-
jak vyresetovat řídící jednotku
kdo mi muže poradit jak vyresetovat řídící jednotku
- Reklama
Chybovy kod na Air Bag se resetem ridici jednotky v aute nevyresi ...Kamil píše:Mě to na Accentu nepomohlo.Potřeboval jsem vyresetovat chybu v ŘJ na airbagu.Musel jsem do servisu.
Ale to uz tady parkrat bylo ... Takze doporucuju studovat forum ... dozvite se tady spoustu uzitecneho ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- Kontaktovat uživatele:
No,dovíš se,že s tím musíš do servisu,protože málokdo,respektive skoro nikdo to nedokáže.Dokonce ani servisy.Akorát H servis.Vita píše:Chybovy kod na Air Bag se resetem ridici jednotky v aute nevyresi ...Kamil píše:Mě to na Accentu nepomohlo.Potřeboval jsem vyresetovat chybu v ŘJ na airbagu.Musel jsem do servisu.
Ale to uz tady parkrat bylo ... Takze doporucuju studovat forum ... dozvite se tady spoustu uzitecneho ...
Ale dokaze mne to dokazal nejakej borec co z labtopem cipuje vse od zarovky az po ridici jednotkuKamil píše:No,dovíš se,že s tím musíš do servisu,protože málokdo,respektive skoro nikdo to nedokáže.Dokonce ani servisy.Akorát H servis.Vita píše:Chybovy kod na Air Bag se resetem ridici jednotky v aute nevyresi ...Kamil píše:Mě to na Accentu nepomohlo.Potřeboval jsem vyresetovat chybu v ŘJ na airbagu.Musel jsem do servisu.