![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Toť můj "stručný" dotaz, díky za info
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
U scoupíček jsou klasické žárovičky do parkovaček s paticí T10!Romcis píše:Heled co sem tady nekde uz cet tak Ivan si predelaval podsviceni na modry z byliho pac ma taky SCoupe...a nekde tam psal ze jsou tam klasicky zarovky do parkovacek atd...jednovlaknovky s tou klasickou patici...a pak ty mali nastrckovy....jenom znacka vnitrni/vnejsi obeh vzduchu ma takovy pripajeny zarovky(to sem mel rozdelany)....
Pánové moc se omlouvám,s těmi světlíčky je to trošičku jinak!!Jirka1 píše:Ivane a nevíš kolik těch žárovek tam je?
To je přesně to co jsem myslel. Stejně se bojím že i ty rozptylky tohle udělají. Ona klasická žárovka svítí vlastně na všechny strany, ale ty rozptylky svítí sice do stran, ale to je jen tím kónickým tvarem na konci. Jinak do stran jako takových nesvítí. Snad pochopíte jak to myslímHardcam píše:Mne ty bodovy udelaly velice nehezkej efekt...prave kvuli tomu, ze se utvori takova ta tecka uprostred a kole to stalo za prd, neumim to vysvetlit, omlouvam se...ale proste rozptylky:)
MartasZ píše:A co to zkusit trochu jinak? Můj brácha má Sonátu a taky chtěl modrý podsvícení.. Zkoušel diody pod budíky, ale prostě to nebylo ono, tak nakonec udělal revoluci.. Jak je kaplička nad budíkama, dal do ní tři diody, nasměroval je na budíky a je to naprosto úchvatnej efekt.. Svítí to parádně, ručičky jsou vidět.. prostě bomba.. je to sice drobátko složitější, ale ten výsledek za to stojí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |