Samovolné zhasnutí motoru ?!
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Samovolné zhasnutí motoru ?!
Prosím o radu
Objevil se mi u mé sonaty problém s kterým si nevím rady a na servis zatím nepomýšlím.Problém se projevuje tak,že když dojíždím v koleně k předešlému autu tak mi bez zavdání příčiny zhasne motor.Tak stejně když dojíždím na křižovatku na červenou.Jak to nechám jen tak na volnoběh dojet ,tak to klekne.Nejhorší na tom je to,že to udělá jen někdy.Přitom když stojím tak na volnoběh má motor plynulé otáčky bez kolísání.Máte s tím někdo zkušenost
Objevil se mi u mé sonaty problém s kterým si nevím rady a na servis zatím nepomýšlím.Problém se projevuje tak,že když dojíždím v koleně k předešlému autu tak mi bez zavdání příčiny zhasne motor.Tak stejně když dojíždím na křižovatku na červenou.Jak to nechám jen tak na volnoběh dojet ,tak to klekne.Nejhorší na tom je to,že to udělá jen někdy.Přitom když stojím tak na volnoběh má motor plynulé otáčky bez kolísání.Máte s tím někdo zkušenost
Nic není takový jak vypadá.
- Reklama
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Začal bych u benzínu mně tohle dělalo při natankování benzínu u Shell..vůbec mně nenapadlo,že může být špatný.. potom jsem natankoval na Unicorn a vše v pohodě..potom bych řešil dál..a ted tankuji všude možně jen ne na zmíněné pumpě a je vše ok..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
JJ Bruno měl jsem několikrát problém a navíc auto po natankování tady u nás vždy při přeřazení cukne..jak vezmu na Vinohradech je to v pohodě..už tady nevezmu ani litr!..je dokonce zajímavý,že snímače na klice co mně oděšli na na obou autech údajně i vlivem špatnýho paliva a to jsem bral jen tady..dokonce jsem měl problém i s obyčejnou Babetou..Bruno píše:Myslíš jako tady ten náš Shell???? To snad ne!!!!!
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi