To sem byl jáAnonymous píše:Mno já bych ho nechtěl prodat ale můj sen jen pořídit si HYUNDAI COUPE a na to potřebuješ docela dost zlaťáků a ty mi chybí a po tom autě fakt toužím ............milosh píše:Karlosi, mas peknou karku, hlavne kola a volant
Pokorneo, kdyz mas tak rad svoje auto, proc ho teda prodavas ???
Vase Lantry/Elantry
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Proc sem pletete Coupe? Smaznul jsem 3 prispevky...Coupe reste na jinym foru, sem davejte pouze foto a komentar.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
Hned je to lepci...jeste Hyundai a Lantra a bude to uplne supr:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Korálek: No někdy se mi stane že lidi nesmyslně uhýbají....to někdy potěší. Ale spíš se mi stává, že do lídí vlítne něco jako šílenost a tatík s rodinou začne šílet ve svý nový Octavii TDi...to fakt někdy nechápu.
BTW: V tuto dobu je už holka na špalkách a čeká ji přestavba a hlavně bude celá černá.
BTW: V tuto dobu je už holka na špalkách a čeká ji přestavba a hlavně bude celá černá.
Jo tak to taky znám,tuhle jsem jel do práce a brzdil mě dědula z Volvem S80.On jak je ten Accentík lehkej tak jsem za ním slušně visel.Jel pitomec v levím 110 a když jsem ho chtěl prodtředním pruhem podjet tak mi to přišlápnul
Zajel jsem zpátky za něj ale po předjetí auta v prostředním pruhu jsem hned uhnul.za zadkem jsem měl Maserati Quatroporte.Uhnul jsem na urovni odbočky na Benzinu v Průhonicích a co myslíš že ten idiot ve Volvu.
Neuhnul,no prostě nějakej dement co si zlepšoval svoje sebevědomí.
Zajel jsem zpátky za něj ale po předjetí auta v prostředním pruhu jsem hned uhnul.za zadkem jsem měl Maserati Quatroporte.Uhnul jsem na urovni odbočky na Benzinu v Průhonicích a co myslíš že ten idiot ve Volvu.
Neuhnul,no prostě nějakej dement co si zlepšoval svoje sebevědomí.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003