žárovky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
žárovky
Čauky.
Nemáte někdo osobní zkušenost se žárovkama Philips Vision Plus? Myslím jestli do nich investovat, nebo je to zbytečné.
Nemáte někdo osobní zkušenost se žárovkama Philips Vision Plus? Myslím jestli do nich investovat, nebo je to zbytečné.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
Vrele doporucuju, za tu cenu k nim daj i nakej papir o schvaleni k provozu ( nevim na co, kdyz jsou normalni )...v Lantre jsem je nemel, ale hned jak dopisu tuhle zpravu, tak jedu ke kamosovi, ten je ma ve Felince a je to uzasny, hlavne za deste a kdyz Te miji auto...jeho stalo myslim 700Kc a nelituje...Philips ma schvaleny i modry zarovky (ale typ nevim)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Žárovky
Já jsem našel vše o čem je řeč tadyHardcam píše:Vrele doporucuju, za tu cenu k nim daj i nakej papir o schvaleni k provozu ( nevim na co, kdyz jsou normalni )...v Lantre jsem je nemel, ale hned jak dopisu tuhle zpravu, tak jedu ke kamosovi, ten je ma ve Felince a je to uzasny, hlavne za deste a kdyz Te miji auto...jeho stalo myslim 700Kc a nelituje...Philips ma schvaleny i modry zarovky (ale typ nevim)
http://www.alarm-novotny.cz/index.php?p ... t=cz-83203
a diody tady
http://www.alarm-novotny.cz/index.php?p ... t=cz-83203
Všechny ty žárovky od Philipse vypadají SUPER
žárovky
Čauky.
To číslo za " H " označuje typ patice. Takže máš-li v autě patice H4 tak musíš používat žárovky H4.
To číslo za " H " označuje typ patice. Takže máš-li v autě patice H4 tak musíš používat žárovky H4.
- goblin
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ze začátku používal žárovky Osram coolblue a menil jsem je co čtvrt roku, po třetím spálení jsem se nas.... koupil jsem obyč žárovky do 100kč jedna a svítí už rok a půl. Nevím jestli je chyba v Osramu nebo u mě v elektrice, ale v servise mi řekli, že elektrika je v pořádku.
Hyundai Accent 1.3 SOHC,12 V r.v. 2002, LPG
"H" znamená HALOGENOVÁ a jak napsal Mates tak číslo znamená druh žárovky, a aby se nadaly zaměnit mají rozdílné patice. H4 je dvouvláknová žárovka hlavních světel a nelze je tedy zaměňovat. Bylo by to podobné, jako kdyby jsi žárovku z baterky (E10) chtěl použít do lustru (E27)pes píše:Co znamena u ziaroviek oznacenie "H.."? Ak mam v aute ziarovku s oznacenim H4, mozem si tam dat aj H7?
pokud se týká jednotlivách druhů patic podívej na
http://www.akuvavra.cz/obrazky/montaz/p ... atice.html
žárovky
No právě to je ten důvod proč jsem si v životě ještě nekoupil tyhle tunningové žárovky,bač dlouho nevydrží!! A abych každých půlrokugoblin píše:Ja jsem ze začátku používal žárovky Osram coolblue a menil jsem je co čtvrt roku, po třetím spálení jsem se nas.... koupil jsem obyč žárovky do 100kč jedna a svítí už rok a půl. Nevím jestli je chyba v Osramu nebo u mě v elektrice, ale v servise mi řekli, že elektrika je v pořádku.
kupoval tyhle žárovky baj oko za cenu 700kč až 900kč za kus a to mám H7 a čtyři kousky,nejsem padlej na hlavu!!
Spíše bych se chtěl zeptat,jestli někdo z vás se v tom nevyzná a popřípadě jaký typ by mi dopručil! Dikec
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
žárovky
Čauky
Tak ty by si do těch Philipsek nešel? Taky pořád zvažuju jestli investuju. Nechci je pro tuning, ale jestli mají větší svitivost. Tak fakt nevím.
Tak ty by si do těch Philipsek nešel? Taky pořád zvažuju jestli investuju. Nechci je pro tuning, ale jestli mají větší svitivost. Tak fakt nevím.
Philipsky rozhodne nejsou tuning zarovky, vzhledove vypadaj normalne, jen maj asi vetsi svitivost...mam ted Osram (normlani bilo-zluty) a vymenil bych je jen za Philipsky, kdybych obetoval 700Kc, co zse mi moc nechce...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Re: žárovky
Tu těm žárovkám říkám tunning,protože jsou všelijak barevné!!Mates píše:Čauky
Mě taky nejde o tunnig,ale o dobré svítivosti za tmy,bač dost často jezdím
hlavně večer a v noci!!
Zrovna tyhle se mi zamlouvají,ale musím mít 4 kousky a vyšlo by mě to
Jedna sada tedy pár stojí 990kč,takže to máš za dvě sady skoro 2 000kč!!
A ted jde o to jak dlouho vydrží
Vyhodit do vzduchu jentak 2 táci se mi moc nechce!! :(Za žárovky
No a ted bych chtěl taky vědět jestli to má cenu nebo ne!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
žárovky
Čauky
No mě se taky zamlouvají ty Vision Plus H4. Píšou na nich že mají o 50% větší svítivost a o 10-20 m delší svit. Taky hodně jezdím po tmě. Snad by neměli být barvené. Asi to zkusím a ty obyčejné si nechám jako náhradni. Tak pěkný svátky.
No mě se taky zamlouvají ty Vision Plus H4. Píšou na nich že mají o 50% větší svítivost a o 10-20 m delší svit. Taky hodně jezdím po tmě. Snad by neměli být barvené. Asi to zkusím a ty obyčejné si nechám jako náhradni. Tak pěkný svátky.
Jste blázni, to vyhazujete takový prachy za žárovky? Já používám tyto:
Kat.č.: A0093 12V / H4 60 / 55W MEGA LIGHT + 60% P43t-38 90,00 kč
A můžu Vám říct, že svítí perfektně a hlavně ta cena!!!
A tady je kupuju
http://www.ps-svetelnezdroje.cz/
Kat.č.: A0093 12V / H4 60 / 55W MEGA LIGHT + 60% P43t-38 90,00 kč
A můžu Vám říct, že svítí perfektně a hlavně ta cena!!!
A tady je kupuju
http://www.ps-svetelnezdroje.cz/