Rovnat / nerovnat?

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Rovnat / nerovnat?

Příspěvek od Yurii »

Zdarec hoši, chtěl bych se zeptat: mam problém s dvěma elektrony, jedno je šišatý, druhý má vadu na límci...máte zkušenosti s opravou liťáků ?
Když jsem byl v servisu kde kola rovnaj se dvěma kolama co byly bouchnutý, bylo mi řečeno že:
Jedno ti srovnáme za 900 a bude vpohodě to je jenom lem ale člověče to druhý to schytalo fest... srovnat ho můžeme tak že se na něm bude dát jezdit ale vyjde to tak na 1500 a navždycky zustane křivý.
:roll:
Takže jsem se rozhodl že si eventuelně vzhledem k ceně novýho kola která je cca 2000 si radši koupim jedno nový a připlatim si 500 než abych měl kriplkolo o 500 levnější a navíc ještě těžce poškozený.

Má někdo zkušenost s hlíníkáčema který byly srovnávaný a opravovaný? Podle názoru některejch lidí je jezdit s takovejma kolama sebevražda
Co vy na to?
Naposledy upravil(a) Yurii dne 18 říj 2007, 19:32, celkem upraveno 5 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

casto uvazuju o pouzitem zbozi (lity disky, pneumatiky, nebo i autoradio) a nekdy uz fakt nemam daleko od toho abych neco koupil ale nakonec jsem se vzdycky rozhodnul pro novy, ac moc penez nemam.

Mam na to zaruku, a min dva roky jistotu ze to bude fungovat. Sice dost ztratim na cene, reknete si, ale kdyz dele vybiram a cekam na nakou akci sezenu za peknou cenu, treba ted mi prijde autoradio JVC za 2000,- korun ktere stoji na krame bezne 3600,- a budu v pohode 8)

nevim no, rozhodovat se tak jako ty udelam to samy a koupim radsi novy pokud pujde sehnat a naky takovy pochybny kolo bych si vystavil v garazi :wink: precejen, kdyz by se posralo blby radio neni to takovej pruser, ale kola a gumy - to je to, co te drzi na silnici takze na tom bych nesetril moc! :wink:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

Třeba tady http://www.autodisky.cz/ luxusně srovnaj kola,ale to je pro tebe dost z ruky.Příště je lepší než ty kola vezmeš,dát alespoň zkontrolovat jestli nehází.Stojí to pár kaček,ale zas lepší než pozdější investice do rovnání.Jinak na bouchlejch kolech bych se už pak docela bál jezdit.Radši vezmi nový..... 8) 8) 8)
Naposledy upravil(a) Pajk dne 18 říj 2007, 21:30, celkem upraveno 1 x.
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Když seženeš firmu, která se rovnáním zabejvá profesionálně, tak nejni problém ;)
Podívej na mě.. kolikrát sem měl svoje sedmnáctky rozbitý a opravovaný.. a stále bez problémů ;)
Mrkni sem
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

No jo ... Martaskovy kolecka ..... Krasna prace ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Sokyno
**

Re: Rovnat / nerovnat?

Příspěvek od Sokyno »

Yurii píše:Zdarec hoši, chtěl bych se zeptat: mam problém s dvěma elektrony, jedno je šišatý, druhý má vadu na límci...máte zkušenosti s opravou liťáků ?
Když jsem byl v servisu kde kola rovnaj se dvěma kolama co byly bouchnutý, bylo mi řečeno že:
Jedno ti srovnáme za 900 a bude vpohodě to je jenom lem ale člověče to druhý to schytalo fest... srovnat ho můžeme tak že se na něm bude dát jezdit ale vyjde to tak na 1500 a navždycky zustane křivý.
:roll:
Takže jsem se rozhodl že si eventuelně vzhledem k ceně novýho kola která je cca 2000 si radši koupim jedno nový a připlatim si 500 než abych měl kriplkolo o 500 levnější a navíc ještě těžce poškozený.

Má někdo zkušenost s hlíníkáčema který byly srovnávaný a opravovaný? Podle názoru některejch lidí je jezdit s takovejma kolama sebevražda

Jasne ze nerovnat koupit novi za 2 litri a to stary bud to na zed nebo odnest do srotu taky mozna dostanes 500 kacek.

ale si pamatuj vyrovnavat vajco na kole jde jenom na specialnim stroji teda de to i jinak ale za nic to pak nestoji na te masine to zrovna ale taky to neni na 100% tak zajed po novy :wink:
Co vy na to?
Obrázek
Obrázek Obrázek Hyundai Lantra 1,9 D. Hyundai Getz 1,3 Subaru Legacy 2,0 Honda Hrv 1,6
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

No tak jsem o něco moudřejší :) Právě jsem se byl zeptat přímo ve firmě která tyhle kola dováží a bylo mi řečeno že: Neni problém a nový kolo bych moh mít za cca 2516,- Což mi sice trochu zkazilo iluze ale budiž, i to bych obětoval jen si musim chvíli počkat až zase bidou fufníky.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“