Moderátor: Moderátoři
Mám dojem, že většina osobních aut pod kamionem nedopadne nejlépe. Já viděl oktávku a vypadala taky jako hromada slisovanýho železa. Samozřejmě, že čím menší auto, tím je na tom hůř.Sokyno píše:Skusenosti z atosem nemam ale jeden sem jednou zahlid pod kamijonem a nebyl to zrovna hezky pohled![]()
Tak se vi atosaci hlidejte a hlavne z rozumem. Zdravi je prvorady
Jaká je automatická převodovka nevím, ale ovladatelné je auto bez problémů i ve 140km/h. Je ovšem citlivé na boční vítr, ale ze subjektivně se mi zdá, že to není nebezpečné. Musí se s tím prostě počítat. Hlučnost v 90-100 je přijatelná, spíš než motor je slyšet aerodynamický hluk. Mám ještě Fabii a ta je o třídu tišší.Tilopa píše:A jaká je ta automatická převodovka a jak se s ní jezdí a jak se ovládá, snadno ?:) A zajímalo by mě jak takové malé autíčko je stabilní při těch rychlostech jak se tu píše že s tím jezdí lidi 90 - 120km/h bez problému a co hlučnost, dá se to porovnat s nějakým jiným autem, za jízdy uvnitř ? A takový vaše postřehy...
Tilopa píše:A jaká je ta automatická převodovka a jak se s ní jezdí a jak se ovládá, snadno ?:) A zajímalo by mě jak takové malé autíčko je stabilní při těch rychlostech jak se tu píše že s tím jezdí lidi 90 - 120km/h bez problému a co hlučnost, dá se to porovnat s nějakým jiným autem, za jízdy uvnitř ? A takový vaše postřehy...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |