Spínání ABS při lehkém sešlápnutí brzd.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Spínání ABS při lehkém sešlápnutí brzd.
Zdravím Vás všechny. Lidi mám takový problém. Když brzdím, tak cca 1x za 20 zabrždění ze mi samo od sebe sepne ABS. Je v tom celkem problém, protože nevím, kdy mě to postihne, musím vždycky sešlápnout brzdy podruhé a pak je to v pohodě. Jinak když to mlátí při mírném dobržďování, tak účinek brzd klesá jako bejk.. I se mi tam zdá, že tam něco občas cvaká jakoby. Můžete mi poradit? Díky moc.
Accent 2000, 1.3GLS. HYUNDÍCI FOREVER!!
- Reklama
Zkontroluj si kolik máš brzdovky a taky zkus rozebrat a vyčistit čidlo abs. Je u každého kola a vede k němu drátek. Hlavně ho nijak neznásilňuj, je docela citlivý. Když to nepomůže, tak zkus servis, přecejen jsou to brzdy a bez nich se jezdit nedá.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ale dá, sice většinou jen jednou ale dá.Joker píše:Zkontroluj si kolik máš brzdovky a taky zkus rozebrat a vyčistit čidlo abs. Je u každého kola a vede k němu drátek. Hlavně ho nijak neznásilňuj, je docela citlivý. Když to nepomůže, tak zkus servis, přecejen jsou to brzdy a bez nich se jezdit nedá.
jj, buď čidla (na Mitsubishi sem měl jednolitá čidla,která,nešla rozebrat), ale dají se změřit,stačí když bude vadné 1 z těch 4, pokud O.K. tak nejspíš ŘJ. Mě to dělala ŘJ,oprava drahá,tak jsem jednoduše vytáhl pojistku ABS a navěky sem se rozloučil s touto vymožeností ,ale i s problémem,který uvádíš