ahoj, neviem ake mas radio predpokladam ze ten origo sunt spred roka.Mako píše:Tomky ,prosim tě ,chci si tam dát alespon subwolfer,který teda bude napojený z repra.Zlepší se to ,nebo se mám na to vykašlat a fakt koupit něco jiného ?
Mako 2.2CRDI AT
Ten nema aktivny vystup na subwoofer, takze najprv som to mal takisto pretoze som bol presvedceny ze to radio ma. Lenze ked sme ho rozobrali tak sme zistili ze tam vystup nieje a ze radio je velmi zastarale. Takze som k aktivnemu subacu musel dokupit nejaky medzikus ktory zosiluje signal a vyselektuje si basovu linku. Pravdupovediac to fungovalo ale nie az tak dobre. Skratka subac som musel mat max.do stvrtky vykonu pretoze uz potom zacal trochu chrcat a bolo pocut ze to nie je dobre. Ale da sa povedat ze tam bol rozdiel a bolo pocut ze tam nejaky basak je. Ale potom som kupil ine radio, 800W basak a je to uplne niekde inde.
Vlastne original repro vobec nie su tak zle, keby si trochu zainvestoval do radia, nemusi to byt nic prevratne ale nech to ma vystup na subac tak by to bolo omnoho lepsie.
Ja som vymenil aj repro a dal som tam Morel + 800W caliber a je to teda huste. Pritom to nebolo tak drahe, dokopy asi 26000,-Sk.
Urcite to nieje malo ale ani tak vela.