Kontrolka palivovej rezervy
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Kontrolka palivovej rezervy
Zdraviiim...
Pred nedavnom som si zaobstaral Coupe 1.6./.1998,som snim velmi spokojny az na jednu vec ktora ma mata.
Chcel by som sa spytat nato v akej polohe rucicky palivovej hladiny vam zacne svietit kontrolka benzinu? Rucicka sa mi totiz uz prehupla do polohy rezervy-v blizkej vzdialenosti od E-cka a ta kontrolka stale nesvieti.Neviem ci nieje nieco s kontolkou,alebo je vsetko OK a kontrolka sa rosvieti az neskor.Tak stale skusam jazdit na rezerve,ale bojim sa aby ma to niekde nenechalo.Viete mi poradit?alebo povedat svoje skusenosti? diky moc.....Novacik Rybnix
Pred nedavnom som si zaobstaral Coupe 1.6./.1998,som snim velmi spokojny az na jednu vec ktora ma mata.
Chcel by som sa spytat nato v akej polohe rucicky palivovej hladiny vam zacne svietit kontrolka benzinu? Rucicka sa mi totiz uz prehupla do polohy rezervy-v blizkej vzdialenosti od E-cka a ta kontrolka stale nesvieti.Neviem ci nieje nieco s kontolkou,alebo je vsetko OK a kontrolka sa rosvieti az neskor.Tak stale skusam jazdit na rezerve,ale bojim sa aby ma to niekde nenechalo.Viete mi poradit?alebo povedat svoje skusenosti? diky moc.....Novacik Rybnix
Hyundai Coupe 2.0
- Reklama
To je u Coupé prostě normální,že rezerva začne svítit až když je ručička úplně spadlá,ale být tebou tak na rezervu bych tolik nejezdil.U mého Cupíčka když začne kontrolka problikávat,tak okamžitě jedu tankovat.Prostě nešetři a dopřej mu,máš nádherný auto a jezdit s ním na výpary by mě bolelo u srdce.Já mám to svoje už tři roky a to jsem ho nechal na rezervě než jednou.Mám rád občas ostřejší jízdu a to bych na rezervě asi neriskoval.Jinak moje zkušenosti s Coupé vynikající,za celou dobu co ho mám tak nebyla jediná oprava než standardní výměna oleje.Měj se a ať ti dělá autíčko radost tak jako mě!!!
Pisem troska off topic do cudzieho tema
dnes mi po prvy raz po roku (wau, pozeram na datum ze je to presne rok a dva dni co mam auto ) prvykrat zasvietila kontrolka rezervy. Normalne som nevedel co od radosti robit... Uz niekolkokrat som skusal az do dna no nikdy nezasvietila a nechcel som riskovat.
Zasvietila mi a po 30 metroch zhasla Nuz prikladam foto kde bola ryska...
Isiel som aj nizsie a nikdy mi to nezasvietilo, kde je uplne prazdna nadrz?
Predpokladam poloha prazdnej nadrze je ked je motor vypnuty
Kedy vam zacne kontrolka svietit?
dnes mi po prvy raz po roku (wau, pozeram na datum ze je to presne rok a dva dni co mam auto ) prvykrat zasvietila kontrolka rezervy. Normalne som nevedel co od radosti robit... Uz niekolkokrat som skusal az do dna no nikdy nezasvietila a nechcel som riskovat.
Zasvietila mi a po 30 metroch zhasla Nuz prikladam foto kde bola ryska...
Isiel som aj nizsie a nikdy mi to nezasvietilo, kde je uplne prazdna nadrz?
Predpokladam poloha prazdnej nadrze je ked je motor vypnuty
Kedy vam zacne kontrolka svietit?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
už se to tu řešilo. Je to problém všech hyundaiů
přečti si tohle vlákno:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=6630
přečti si tohle vlákno:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=6630
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Ano ano, diky moc... Uz tomu rozmumiem, som nevedel ze tam je uhlik...
Tak asi to vysvetluje uplne vsetko... No nic, tak idem natankovat plnu, srdce je na mieste
Tak asi to vysvetluje uplne vsetko... No nic, tak idem natankovat plnu, srdce je na mieste
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na vsechny Torm ovy starsi prispevky a dojde ti na co narazimSokyno píše:Yurii jaks nato prisel ze homokynetak kdyz jezdis na rezrvuYurii píše:Jo a protoze jezdis na rezervu ti odesel homokinetaktorm píše:Ja jsem jí odrovnal asi tím že jezdím neustale na rezervu...
si delas prdel ne
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Takze mi to funguje...
Zaujimave prvykrat v zivote
ako vidite foto tak som dnes cely den jazdil a az na vecer mi zacala iba preblikavat ta kontrolka...
Nechapal som.. Ale som rad ze to funguje, dakujem za rady....
Zaujimave prvykrat v zivote
ako vidite foto tak som dnes cely den jazdil a az na vecer mi zacala iba preblikavat ta kontrolka...
Nechapal som.. Ale som rad ze to funguje, dakujem za rady....