Blahopřeji Tringi k dovršení tvého snu. Tak se s ním pořádně pomuchluj a dostaň ho do ruky ať můžete spolu vyvádět psí kousky a nic se vám nestane. Užij si ho.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-AHiphop Red HL Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Lidi a rychlá otázka: Nechal jsem si včera zanést cosi dozadu do kufru, a ten *** nechal nedovřený kufr a cca 24 hodin tam svítilo to světýlko. Nastartuju zítra? ...nebo mám shánět někoho s kabely?
Už jsem si spočítal že bych odjet měl: 5W žárovka, 12V, tedy 0,42A ...baterka tam je tuším 68AH, to je na 163,2 hodin svícení, a před dojetím domů jsem cca 30 minut jel ...takže snad
Na okukování u benzinky si zvykneš.Když jdu platit,tak se vždy od vedlejších stojanů chodí lidé dívat.Z počátku jsem vybíhal s běsem v očích,že to mám v zadu nabourané..... Dnes to sleduji s příjemným pocitem. Někdy se ti stane,že přijde chlap od vedlejšího stojanu a dá se do řeči,ale většinou se lidé stydí,tak počkají až jdeš platit a potom hup a .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ty Debí píšeš doufám stále o autě . To jsou mi zajímavý věty ....ráda bych ho viděla... nebo už se těším až si do něj kousnu. Jeden by řekl, že se jedná o .... .
Fotky už zařizuju
Jinak dneska jsem nastartoval úplně v pohodě, zbytečně jsem plašil, baterka je v plné síle ...no bodejť by nebyla když je nová ...teda doufám, kapotu jsem zvednutou ještě neměl