Tak dík
Taková pochvala od mistra se cení
Jak vypnout ASR?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
No jako nevim ale jak sem to kupoval ten chlapek co my to prodaval rikal ze to ma ASR neboli TCS. Pri normalnim rozjezdu my to netrha a ani kdyz se rozjedu trochu rychleji ale pri rychlem seslapnuti plynu a pusteni spojky jako kdyby si chtel z mista smykovat. A kdyby to prece jenom byla spojka kolik stoji nova? dikivan píše:Člověče Tys na to přišel Sem si to znova přečetl a vypadá to na spoječku Při rozjezdu drhne,hm lamela na nejtech nebo nerovnoměrně sjetá,tady žádný tlačítko neníMartasZ píše:Tak mu nakonec klouže spojka ne
Martazs musím Tě pochválit
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
TCS v Hyundai
pokud tam je, musi po startu auto na 2 vteriny zasvitit prislusny symbol na palubce. v mem pripade primo napis tri pismen "TCS".
pak to zhasne pokud je vse v poradku.
bohuzel v mem pripade zadne tlacitko na vypnuti systemu v aute neni, coz povazuji za megahruby nedostatek (kterehokoliv) auta...
no a vypinani systemu tim, ze bych vytahl zpod palubky od pojistek TCS nejaky drat s knoflikem - to mi prijde pekny nesmysl...
presne jak nekdo napsal, kdyz nepouzivam rucni brzdu tak ji vymontuju...
pak to zhasne pokud je vse v poradku.
bohuzel v mem pripade zadne tlacitko na vypnuti systemu v aute neni, coz povazuji za megahruby nedostatek (kterehokoliv) auta...
no a vypinani systemu tim, ze bych vytahl zpod palubky od pojistek TCS nejaky drat s knoflikem - to mi prijde pekny nesmysl...
presne jak nekdo napsal, kdyz nepouzivam rucni brzdu tak ji vymontuju...
Santa Fe 4WD 2.7i V6
127 kW (173 HP), 2001
--------------
KIA Sorento XM AWD 2.4i LPG
128 kW (175 HP), 2012
--------------
127 kW (173 HP), 2001
--------------
KIA Sorento XM AWD 2.4i LPG
128 kW (175 HP), 2012
--------------