žárovky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
tak dalsi xenony jsou doma, zkousim 6000K...jedna sada 4300 H7 je tedy volna, kdyby nekdo chtel...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
ted je na trhu nová žarovka mám jí od kamoše z Kelly objednanou tak pak dám vědět jak svítí.http://www.e-light.cz/catalogue/detail. ... d=35806MYI. Doufám že vám nebude vadit že ji budu testovat na Subaru a ne na Lantře
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
jen Ti ten odkaz zvyraznim, pac v nem mas i tecku navic:)
http://www.e-light.cz/catalogue/detail. ... d=35806MYI
http://www.e-light.cz/catalogue/detail. ... d=35806MYI
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak prvni zkušenost je že je to víc světlo do bíla jsou ostřeji ohraničené obrysy.Proti těm silverstar svitěj o něco lépe ale není to tak dramatický zlepšení ale je to lepší uvidím až bude mokro nebo pršet jak to bude vypadat.Zatím spokojenost
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Náhradní výbojka se ze zákona vozit nemusí. Není to totiž žárovka ale VÝBOJKA. To samé platí o světlech které používají LED diody. Ty se také vozit nemusí. A co se týče xenonů v Elantře, pozná to každý blbec. Na plastovém krytu je totiž napsáno, co tam má být za žárovku - H7. Stačí se podívat. A navíc nemá ostřikovače. Policajt který absolvuje hodinový školení, tohle pozná okamžitě. Koukne na parabolu, chybějící ostřikovače a ruční regulaci sklonu a je to jasné. Ještě tak před dvěmi lety se to dalo okecat. Dneska už bych do toho nešel. Když bude policajt hodně velká svině, prohlásí že to je nebezpečná závada která bezprostředně ohrožuje ostatní - oslnění zvláště za snížené viditelnosti. Za to je 5 bodů, 5-10 litrů pokuty a zákaz řízení na 6 měsíců. Je to na každém, jestli chce podstupovat tohle riziko.
vono to je hlavne ucelovy!!!. i origo xenony oslnou pac jak u nich je "vyhodou" ze svitej do stran. tak to je vyhoda jen pro samotnyho ridice ale sere to protijedouci. a to dost hlavne kdyz se jede na uzsich silnicich lemovany stromama. je to nebezpecny!! ja jezdim dodavkou a de mi to dost na nervy vono kdyz jedes 9 a vic hodin vkuse a dneska uz 4z 5ti aut te oslnej jako svin tak je to vazne o nervy pak uz jen mala svetelna odchylka me nasere tak ze davam z fleku dalkovy. a vono takovy neserizeny xenony ... je to jedna z mala veci vcem policajty budu podporovat pac si na vedeni konecne uvedomily co je a co neni na silnici dulezity a v dnesni dobe kdy ekonomiku ridi takova nemala vec jako je autodoprava. tak ta pokuta s tema bodama jak si psal (Jandaxx) je fakt pak zaslouzena (nejspis si tim co sem napsal tu nekoho znapratelim ale z myho pohledu by to tak nejak napsal skoro kazdej )
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Zavedl jsem pokusy na protijedoucich...napred jsem to dal vysoko, to se 4 z 10 elibilo, trosku jsem to snizil, na 2 z 10 a ted je to nastaveny tak, ez si nikdo nestezuje...a ja taky vidim..jeste cekam na vybojky H1 a naseru to i do dalkovejch...ja chci videt, 411ka je vedeckofantasticke cteni...
Vlasto, ty bys hlavne 9 hodin v kuse jet nemel, mel bys mit tusim po 4 hodinach prestavky, kdyz jsi unavenej, nesedej za volant...to Ti pak vadi kazdy svetlo.
Vlasto, ty bys hlavne 9 hodin v kuse jet nemel, mel bys mit tusim po 4 hodinach prestavky, kdyz jsi unavenej, nesedej za volant...to Ti pak vadi kazdy svetlo.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně se to píše ale huř udělá.Tohle říkej šefofi že máš mít po 4,5h 45min pauzu.To je problém u dodávek žadný tachograf jedeš do roztrhání těla a pak uděláš za rok 200tis km
Já bych taky bral ty xenony do dodávky čím lip v noci vídíš tím se tí líp jede a xenony mi nevaděj sem víš než osobáky takže pohoda
Pěkně se to píše ale huř udělá.Tohle říkej šefofi že máš mít po 4,5h 45min pauzu.To je problém u dodávek žadný tachograf jedeš do roztrhání těla a pak uděláš za rok 200tis km
Já bych taky bral ty xenony do dodávky čím lip v noci vídíš tím se tí líp jede a xenony mi nevaděj sem víš než osobáky takže pohoda
prestavbove sady jsou na netu od 2500Kc..neni nic jednodussiho na aute udelat, nz vymenit zarovky za xenony...opet jsem koukal, kolik lii ma origo xenony a ostrikvoace nike, tkaze me to nezajima....az v Cr zacne neco fungovat z vyssich sfer, tak se pridam:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
to by prave ztratila smysl ta dodavka. povinny prestavky maj naklasdaky. do nemecka musim mit teda Control book a tam ty prestavky sou stejny jako nakladaky ale vsichni to vochcavaj... oni to teda maj v planu mit rezim u dodavek stejnej jako u nakladaku. ale to pak stou praci seknu pac delat 9h pauzi nekde blizko domava ja na P.... jo a kdes vzal ze tam sedam unavenej ?? :PS: kdyz sem unavenej tak to zapichnu nejezdim do krajnich mezi pac vim jak je to nebezpecny.
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Já to vím taky jezdím to bylo pro HardavlastaFR píše:to by prave ztratila smysl ta dodavka. povinny prestavky maj naklasdaky. do nemecka musim mit teda Control book a tam ty prestavky sou stejny jako nakladaky ale vsichni to vochcavaj... oni to teda maj v planu mit rezim u dodavek stejnej jako u nakladaku. ale to pak stou praci seknu pac delat 9h pauzi nekde blizko domava ja na P.... jo a kdes vzal ze tam sedam unavenej ?? :PS: kdyz sem unavenej tak to zapichnu nejezdim do krajnich mezi pac vim jak je to nebezpecny.
Ten kontrolbuch jsou omalovánky každej polda to tam ví ale nedej bože že ho nebudeš psat to je pak drahý.Když ho píšeš že píšeš tak daj pokoj