Elektricke naklapeni světel
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Elektricke naklapeni světel
Zdravím všechny majitelé hyndai. Mám tady první závadu. Jel jsem s plnym kufrem tak jsem si sklopil svetla, vse fungovalo normalně do té doby než jsem vyložil kufr a vratil svetla do polohy 0. Moturky se nevypnuli a stale cvakali a dojiiždeli. Auto je v zaruce to je to nejmensí.Nemel z vas nekdo podobny problem? Diky za odpoved.
Necasek
- Reklama
Re: Elektricke sklapeni světel
Pravý motorek jede furt. Už jsem s tím byl na servise, ale asi to odflákli. Vlítnu tam na ně znova.Necasek píše: Zdravím všechny majitelé hyndai. Mám tady první závadu. Jel jsem s plnym kufrem tak jsem si sklopil svetla, vse fungovalo normalně do té doby než jsem vyložil kufr a vratil svetla do polohy 0. Moturky se nevypnuli a stale cvakali a dojiiždeli. Auto je v zaruce to je to nejmensí.Nemel z vas nekdo podobny problem? Diky za odpoved.
Re: Elektricke sklapeni světel
Jo taky mi to blbne a taky mi to neopravili. Objednali nějakej díl, to nepomohlo, tak objednali neco jinýho... Na díl se čeká tak tři týdny... Servis neschopnej, jsou to jenom vyměňovači dílu, že by u těch oprav taky přemýšleli, to ani náhodou. Jestli to neopraví ani teď, tak je trochu postraším vrácením auta (3x stejná závada), ať se hoši trochu snaží.Bodo píše:Pravý motorek jede furt. Už jsem s tím byl na servise, ale asi to odflákli. Vlítnu tam na ně znova.
Tohle mi to taky dělalo až do opravy (po opravě už to blbne i v jiných polohách ), nicméně to není správné chování, běž jim to omlátit o hlavu. Soudruzi v Korei někde udělali chybu, tak ať to vyřeší.palčo píše:Aj mne motorček stále "nastavoval" svetlá, tak som skúšal a teraz ho mám v polohe 1 a prestalo to.
Viem, že to tak nemá byť, ale zatiaľ to vydržím a keď pôjdem okolo servisu (mám ho cca 60km od domu), tak sa tam ohlásim. Takisto aj to "cukanie" studeného motora. Je síce pravda, že jeden servis mám aj u nás v meste, ale ako písal peter1205 vo svojej recenzii http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html ani mne sa ten servis nepáči, preto som kupoval v BB. Nemám na mysli servis ako taký, ale obsluhu a jednanie v ňom.
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Palčo, ďakujem, že si si všimol postreh v mojej recenzii. Skutočne som mal z pánov v ružomberskom servise nepríjemný pocit. Správali sa povýšenecky, akoby boli majstri sveta.
Myslím, že fakt, že služby sú u nás na veľmi nízkej úrovni, nepostihuje iba Hyundai servis ale aj celý automobilový priemysel a ani jedna značka sa nemôže pochváliť servisom s drvivou prevahou spokojných zákazníkov.
Myslím, že fakt, že služby sú u nás na veľmi nízkej úrovni, nepostihuje iba Hyundai servis ale aj celý automobilový priemysel a ani jedna značka sa nemôže pochváliť servisom s drvivou prevahou spokojných zákazníkov.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som mohol aspoň zatiaľ urobiť pozitívnu reklamu Hyundai Trenčín. Ale uvidíme po prvom servise.
A čo ostatní, komu môžete urobiť pozitívne resp. negatívnu reklamu ?
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
-
- Kontaktovat uživatele:
TAK to mam opravene Vymenily mi oba moturky. Sice jsem cekal 2 tydny na objednavku,ale pak to byla otazka hodiny,HYUNDAI SMUCLER.Jo a aby mi to nedelalo tak jswm je normalne odpojil.Ted mam dalsi probem.Klepani v levem prednim kole ale jen pri rychlosti cca 20kmh.Udajne povolene stabilizatory=lepsi varinta.Ta horsi vypada na moznou vymenu tlumicu.Chybna serie.Cekam na vyjadrení.Zdravim vsecny benzinaky Necasek
Necasek
No ja servis "našťastie" zatiaľ posúdiť v DS neviem, ale predajca Hyundai v DS je skvelý. Servis budem vedieť posúdiť dúfam len pri prvej servisnej prehliadke.peter1205 píše:Ja by som mohol aspoň zatiaľ urobiť pozitívnu reklamu Hyundai Trenčín. Ale uvidíme po prvom servise.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Já jezdim do servisu 80km ačkoli mám servis kousek od domova cca 12km.radiology píše:Čaute. Ked už sa bavíte o servisoch Hyundai, tak čo sa týka NR, nič moc. To jednanie, prístup.. Kiež by som mal nejaký iný servis Hyundai bližšie.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po prehrani softveru kvuli nepravidelnemu chodu motoru o satrtovani. tato zavada je uspesne odstanena. Horsi to je s tim klepanim v levem prednim kole. Tlumice i stabilizatory jsou utazene dobre tak nemuzou byt pry spatny.vyjadreni servisu.Klepani neni slyset na zvedaku, coz je podle mne logicky ,kdyz jsou kola sveseny a nic nevezou. Klepani(cvakani) je slyset jen za jizdy jak jsem psal pri cca 20kmh. V servise si mysli ze by to mohla byt spatna poloosa coz mne fakt docela prekvapilo(rozcililo).Auto mam pul roku. jsem zvedavy jak se k tomu HYUNDAI postavi.Ahoj Zdenek
Necasek