Může prosím někdo napsat své zkušenosti se servisem http://www.iicar.cz/ ? Tento servis mám nejblíže a vím, že dobrý servis je k nezaplacení

Předem děkuji!
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Tak koupi Getzíka můžu jen doporučit. Já ho kupoval jako nový v dubnu 2005 (1,3i 12V) v akční sérii Champion a měl jsem ho do června 2007, tj. víc jak 2 roky. Za tu dobu jsem s ním najezdil přes 85 000 km (hodně jezdím služebně) a za celou dobu jsem měl jediný problém a to prasklou žárovku v levém předním světle. Pro úplnost dodávám, že s autem jsem pravidelně po 15 tis. km chodil na garanční prohlídky, kde kromě běžných věcí jako je výměna oleje a filtrů nebylo nic potřeba. Až v 75 tis. mi měnili brzdové destičky na předku... Musím říct, že s Getzíkem jsem byl naprosto spokojený, ve své třídě má výborné jízdní vlastnosti (na motor 1,3 má vysoký výkon 63 kW, skvělou jízdní stabilitu i celkem i nízkou spotřebu PHM). Žádnou korozi jsem nikde nepozoroval, pouze jsem měl místy ďubky od kamínků odletujících od aut. Navíc levný servis i ND (např. hodinovka ve zn. servisu Hyundai na Getze 350 Kč...pohoda) Jediným drobným nedostatkem byl celkem malý kufr, který však byl ale plně vykompenzovaný velikým prostorem uvnitř auta, kde i na zadních sedačkách mohli naprosto bez problémů sedět i tři dospělí habáni. Lidi, které jsem svezl a seděli vzadu tak se divili, jak prostorné to autíčko je např. ve srovnání s fábií nebo peugeotem... Malý kufr je taky ale jen relativní pojem, protože já tam např. vozil svého 36 kg ohaře... Navíc jednoduchý systém sklápění zadních sedadel do úplné roviny udělá prostoru dostatek (např. pro převážení věcí...)Olda47 píše:poraďte. Getz úspěšně prošel vyýběrovým řízením na náhradu Fiata Punto r. v. 99. Moc se mi líbí, mám jen obavu ze dvou věcí: spolehlivost a koroze a potom servisování.
Může prosím někdo napsat své zkušenosti se servisem http://www.iicar.cz/ ? Tento servis mám nejblíže a vím, že dobrý servis je k nezaplacení![]()
Předem děkuji!
Tobě to "žere" 10 litrů?michalcz píše:To já mám zase s Getzem docela negativní zkušenosti.
Jízdní vlastnosti má sice dobrý, ale má dosti tvrdej podvozek, cítíme pomalu každej kamínek. Interiér velmi dobrej, vzadu je místa i pro dospělý cestující. Ale ta spotřeba, kolem 10 litrů to si myslím na 1.4 docela dost. Jinak mám ho jeden měsíc a už sem s ním byl v servise, do kabelů se mi pustily myši, je v tom nějakej sajrajt kterej je přitahuje.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |