shanim nekoho na opravu laku + klempirina Scoupé
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
shanim nekoho na opravu laku + klempirina Scoupé
Zdar,
tak pomalu setrim na jaro ze scoupe pujde na opravu ke klempiri. Jsem student, takze kazda kacka dobra, ale chci aby nasledujici prace nebyli videt a byli hezky udelany, pac do auticka sypu - uz mi zbejvaj jen udelat rozvody a pak bych mu rad nechal dat novej kabatek.. Je to uz strikany castecne, pac odhadem v r. 2001 tomu zacli reznout lemy a tak to nechal puvodni maj. vykitovat, striknout, a pak to prodal prechozimu maj., kterymu kdyz to vypucelo znova tak jsem to koupil ja. Byla to fakt moc krasna prace, a tim ze to bylo nedavno strikany na origo barvu, tak by se to snad dalo udelat "neviditelne", no ale ted k veci..
1. zadni lemy + podbehy castecne - potreba vyvarit, jestli je mozna naka antikoro ochrana + vykitovat a prestrikat, tzn oba dva zadni blatniky.
2. strecha - mirne hnije, objevili se bublinky, takze vybrousit na zdravy, necim natrit aby se to pribrzdilo, vykitovat a striknout (bohuzel bude asi muset ven okno a tapec strechy, pac je to pri hrane, mozna by to ale nekdo sikovnej udelal i bez toho, ale nemyslim si ze je to mozny)
3. predni naraznik - lehce ruplej - takze svarit (plast) a celej ho striknout pac uz chudak ma dost za sebou a navic uz jednou byl rozpulenej o haldu snehu tak neni original ale tyrkysovej a je strikla barva na barvu a v okoli ty praskliny se to loupe
4. zbytek pokud to pujde necim vylestit, proste ho ozivit, ale to mozna neni nutny..
vyznate se nekdo? mate nekoho sikovnyho kdo by to udelal a za kolik? dik za prip. tipy..
tak pomalu setrim na jaro ze scoupe pujde na opravu ke klempiri. Jsem student, takze kazda kacka dobra, ale chci aby nasledujici prace nebyli videt a byli hezky udelany, pac do auticka sypu - uz mi zbejvaj jen udelat rozvody a pak bych mu rad nechal dat novej kabatek.. Je to uz strikany castecne, pac odhadem v r. 2001 tomu zacli reznout lemy a tak to nechal puvodni maj. vykitovat, striknout, a pak to prodal prechozimu maj., kterymu kdyz to vypucelo znova tak jsem to koupil ja. Byla to fakt moc krasna prace, a tim ze to bylo nedavno strikany na origo barvu, tak by se to snad dalo udelat "neviditelne", no ale ted k veci..
1. zadni lemy + podbehy castecne - potreba vyvarit, jestli je mozna naka antikoro ochrana + vykitovat a prestrikat, tzn oba dva zadni blatniky.
2. strecha - mirne hnije, objevili se bublinky, takze vybrousit na zdravy, necim natrit aby se to pribrzdilo, vykitovat a striknout (bohuzel bude asi muset ven okno a tapec strechy, pac je to pri hrane, mozna by to ale nekdo sikovnej udelal i bez toho, ale nemyslim si ze je to mozny)
3. predni naraznik - lehce ruplej - takze svarit (plast) a celej ho striknout pac uz chudak ma dost za sebou a navic uz jednou byl rozpulenej o haldu snehu tak neni original ale tyrkysovej a je strikla barva na barvu a v okoli ty praskliny se to loupe
4. zbytek pokud to pujde necim vylestit, proste ho ozivit, ale to mozna neni nutny..
vyznate se nekdo? mate nekoho sikovnyho kdo by to udelal a za kolik? dik za prip. tipy..
- Reklama
Moc hezky Scoupe, vsichni mate hezky Scoupatka podle fotek ze srazu, nektery jsou az moc pekny:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ja byl zrovna dneska v mycce tak jsem zkoumal co kde je na tom laku a nejradsi bych to cely odstrojil a nechal prestrikat komplet. jsou to sice jen blbinky ale je jich tam pozehnane uz.. nevite kolik takhle stoji celolak? jestli mam davat za opravu 20 nebo 30 uz je pak jedno, ale mel bych pokoj a auto by bylo jak novy..
Jenže,jestli jezdíš do myčky,tak Ti ta barva ,teda lesk barvy dlouho nevydrží,Já ho vždycky meju pouze ručně!!black_sheep píše:ja byl zrovna dneska v mycce tak jsem zkoumal co kde je na tom laku a nejradsi bych to cely odstrojil a nechal prestrikat komplet. jsou to sice jen blbinky ale je jich tam pozehnane uz.. nevite kolik takhle stoji celolak? jestli mam davat za opravu 20 nebo 30 uz je pak jedno, ale mel bych pokoj a auto by bylo jak novy..
Koupil jsem ho od kámoše za 42 000kč,ale to byl šrot,dneska mi lidi volaj
jestliho nechcu prodat!!
At si kdo chce říká dobrý vozítko!!
Je to moje hračka!!
Já můžu mít jakikoliv auto,protože se tím živím,ale chci se lišit od ostatních
at se každej podívá!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V krásném stavu!!!!!A ta červená barva-super. Teď jsem byl v Pilníkově u Trutnova a parkoval vedle nějakého tmavého Scoupe.Možná,že je taky z klubu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
tak tak, taky jsem si mohl koupit novejsi, bezudrzbovy VW trebas..ivan.raffai@seznam.cz píše:Jenže,jestli jezdíš do myčky,tak Ti ta barva ,teda lesk barvy dlouho nevydrží,Já ho vždycky meju pouze ručně!!black_sheep píše:ja byl zrovna dneska v mycce tak jsem zkoumal co kde je na tom laku a nejradsi bych to cely odstrojil a nechal prestrikat komplet. jsou to sice jen blbinky ale je jich tam pozehnane uz.. nevite kolik takhle stoji celolak? jestli mam davat za opravu 20 nebo 30 uz je pak jedno, ale mel bych pokoj a auto by bylo jak novy..
Koupil jsem ho od kámoše za 42 000kč,ale to byl šrot,dneska mi lidi volaj
jestliho nechcu prodat!!
At si kdo chce říká dobrý vozítko!!
Je to moje hračka!!
Já můžu mít jakikoliv auto,protože se tím živím,ale chci se lišit od ostatních
at se každej podívá!!
ne ze bych mel penez na rozdavani, ale na scoupe bude i kdyby na nic jinyho nebylo jinak auto jezdilo asi vzdycky jen do mycky, nemam to kde mejt leda u silnice na chodniku a kazdy dve minuty uhejbat pred autama jako vsecko co na nem delam..
Barva
To nevíš,že barva stárne a potom mění odstíny!black_sheep píše:btw. to mas TD - mars red? ze vypada vic oranzova nez ta moje..
Zrovna červená barva je bestie,ona totiž když ze stárne tak z oranžoví je to jaké si vyblednutí!!
Lakýrníci vždycky zoufají jaký udělat odstín,všechny barvy jdou skoro namíchat,ale červená a bíla to je vždycky sázka do loterie!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- *
-
- *