Ahoj lidi,
snazil jsem se to tu najit na foru, ale nikde ani stopa. Prestalo mi sviti pravy potkavaci svetlo. Pritom dalkovy sviti. Koupil jsem kvuli tomu novy zarovky, a dela to to samy. Autozkouseckou jsem zvenci na patici zarovky (zarovka byla pripojena) nameril na vsech trech pozicich proud pri potkavacich a na dvou pri dalkovych.
Vubec me nenapadlo zmerit druhe svetlo, to mi asi rekne vic.
Jinak predchozi majitel mi rekl, ze mel ten samy problem. Pry byl problem v nejakem konektoru nebo patici. Pry stacily prostrikat a priohnout kontakty. A pry za to muze vlhko.
Meli jste nekdo taky takovyhle problem? Na co se mam zamerit?
Scoupe LS - potkávací světla
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
Scoupe LS - potkávací světla
-------------------------------------------------
Scoupe 1.5 rv93 , Chomutov
Tuningová úprava spotřeby:
menší výkon a spotřeba 16L/100km
- Reklama
Re: Scoupe LS - potkávací světla
Nějaký divný ne? Jak jsem tak vydedukoval tak tam máš H4 to je tři vývody. Háčka by měly mít společný + (jeden vývod) a spíná se - ostatní dva vývody. Vyndej žárovku a proměř tu patici na jednom budeš mít stálé plus a ty dva další se musí přepínat, to je střídavě jeden vývod (zaplé tlumené) pak druhej vývod (zaplé dálkové) bude mít mínus. Pokud ne tak máš problém.radioactive-one píše:Ahoj lidi,
snazil jsem se to tu najit na foru, ale nikde ani stopa. Prestalo mi sviti pravy potkavaci svetlo. Pritom dalkovy sviti. Koupil jsem kvuli tomu novy zarovky, a dela to to samy. Autozkouseckou jsem zvenci na patici zarovky (zarovka byla pripojena) nameril na vsech trech pozicich proud pri potkavacich a na dvou pri dalkovych.
Vubec me nenapadlo zmerit druhe svetlo, to mi asi rekne vic.
Jinak predchozi majitel mi rekl, ze mel ten samy problem. Pry byl problem v nejakem konektoru nebo patici. Pry stacily prostrikat a priohnout kontakty. A pry za to muze vlhko.
Meli jste nekdo taky takovyhle problem? Na co se mam zamerit?
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem z elektrickych schemat scoupe vycetl, ze to ma mit staly minus na potkavacky. Tj. kdyz zapnes svetla, pustis + do H4. No a kdyz prepnes na dalkovy, poustis do H4 jeste jednu kostru primo pro dalkace. Takze budu mit problem v tom, ze mi tam nejde stala kostra, ale jen ta posilana na dalkace. No budu se v tom muset postourat, nebo alespon privest provizorne kostru na spravny pin do konektoru (