![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
dufam ze nekomu pomuzu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
neni to zadny kompromis sedi jako prdel na prkinku proste chutovka normalne sem tomu nevril a tak sem se jeste pul hodki po dokonceni kochal pohledem na me dilo je to super, jen to da kapinku prace vyrezat ty drziaky, jde to i jinak a to vyvrtat kloub z drzaku a pak tam dat tu skrutku s kloubem z favorita ale jsem si nebyl jisty jestli se ta skrutka nebude kymacet a pak by se uvolnila.TomXP píše:ME. DikyJinak delka a uhel kloubu sedi presne ? Aby to nebyl jenom nejaky kompromis. Jak je zima tam mi taky nedrzej, otocis se, pak zpatky a BUM do hlavy
dělat repas se už prakticky nevyplatí, jen že ti to udělá někdo ze známosti. Když by po mě někdo chtěl v práci repas, tak mu navrhnu raděj nový. Při té ceně vyjdou levněji, než když staré pošlu na repas.......Pajk píše:Na ty tlumiče se dá dělat i repase.Jinak cena nových není zas tak strašná.Kupujem je do práce na kryty strojů a je to tak 400kč/kus.Značka je tuším ALKO...![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |