![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Chci si zapojit přední mlhovky, ale nevím jestli už není připravená kabeláž a relátko. U předních světel mi na každé straně končí dva dráty. Némáte stím někdo nějakou zkušenost???
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Čau Matesi!!Mates píše:Čauky.![]()
![]()
![]()
Chci si zapojit přední mlhovky, ale nevím jestli už není připravená kabeláž a relátko. U předních světel mi na každé straně končí dva dráty. Némáte stím někdo nějakou zkušenost???![]()
![]()
Tak pokračuj po kabelech dál,bud bude mít místo někde u pojistkovky uvnitř auta anebo v motorovém prostoru,přesně to ted nevím,ale tak nějak je to rozdělené!!Mates píše:Čauky![]()
![]()
![]()
tak jsem šel po kabelech, ale ještě mi poraďte kde mám hledat relé na spínání mlhovek.![]()
![]()
Tý joMates píše:Čauky.![]()
![]()
![]()
Chtěl jsem dát na přední mlhovky origo spínač vedle spínače zadních mlhovek, ale odrazuje mě cena 871 kč s DPH.Fakt je ten, že jen stím originálem to bude vypadat dobře. Nevíte někdo o druhovýrobě nebo levnějšim nabití???![]()
![]()
ivan píše:Tý joMates píše:Čauky.![]()
![]()
![]()
Chtěl jsem dát na přední mlhovky origo spínač vedle spínače zadních mlhovek, ale odrazuje mě cena 871 kč s DPH.Fakt je ten, že jen stím originálem to bude vypadat dobře. Nevíte někdo o druhovýrobě nebo levnějšim nabití???![]()
![]()
ten je drahej!
Já osobně fak nevím jestli něco existuje!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |