ANTENA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
No byla tam uz priprava na iso konektor a antenu a je fakt na pravo kdyz sednes do auta tak na prave straneantek píše:To je nějak divný,antena na pravém ve směru jízdy?Máš rádio zapojené přes orig.konektor?
Naposledy upravil(a) PINGYO dne 01 led 2008, 12:28, celkem upraveno 1 x.
Bacha všechno dělej s citem i to tahání té antény !!!!Tahej to po kousíčkách a zase to zastrč taky aby se tam to WD dostalo. Chce to čas a cit!!!!Pro jistotu to dělej při zaplým radiu, kdyby to byla přece jen elektrická, tak ať ti to neblokuje motorek.Myslím ale,že to bude mechanika. Prostě dělej to s citem!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- TechGen
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiez a mam elektricku. Pred nejakym casom sa mi stalo, ze sa nechcela zasunut naspat, hoci bolo pocut, ze motorcek bezi. Tak som ju jemne pootacal okolo vlastnej osi a odvtedy funguje.
Červené superžihadlo Accent 1,5 12V 1996 (audio drvič okien - 1390 W)
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
Pokud ji mas motorovou, tak se jest podivej, jestli mas zapojene konentory hned za pruchodkou anteny do interieru. Kdyz u spolujezdcovy prave nohy oddelas ten plast pravo pod odkladaci schrankou, tak tam je ten konektor. Je tam ISO se signalem a tak takovy bily konektor, tak se mrkni, jestli je to spojene. Ja jsem to pri koupi mel na aute rozpojene (asi predchozi majitel nechtel, aby jezdila) A jakmile jsem to spojil, tak to dostavalo ty signaly pro vysunuti nebo zasunuti. Zkus i to. A jinak se daji sehnat anteny na vrakacich. Mam i nejake kontatky primo na vrakace jen s Hyundaiema;)
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
ANTENA
Mám taky anténu napravo - je to tak u všech starších Accentů. Pokud se zastrčenou anténou chytáš rádio - nechala bych to tak. Já ji mám nefungující, nevysunuje se (rádio mi hraje) a jsem ráda. S vystrčenou anténou to vypadá, no, ne moc dobře. Nejlepší zavařit. Navíc se vždy najde nějakej chytráček, kterej ti ji bude chtít ulomit. Nebo aspoň ohnout.
Lepší živý nebo pod kapotou?
Hyundai Accent 1,3i 12V 62kW, 1997, 3-dv.
Hyundai Accent 1,3i 12V 62kW, 1997, 3-dv.
Asi budes mit stejnen problem jako jsem mel ja..)taky kdyz jsem koupil accenta,tak tam byla elektricka antena a nevysouvala se..pak po nejakem case..cca 3 dny z niceho nic sama vyjela..udelala to asi tak 3x a pak zase ne..tak jsem koupil novou a uz to slape tak jak ma..
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw