Airbag + řazení + kontrolky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Airbag + řazení + kontrolky
Zdarte chlapi.
Koupil jsem si lantru v kombíku r.v.96
Pomalu žjišťuju čim dal tím více závad na autě
1) .Chci se zeptat jak poznám že to airbagy určitě má.Že tam jsou.Protože to vypadá že auto bylo bourané.Ale v techničáku je to napsané.Myslim tim že jako nebyly vystřelené a při opravě auta je tam prostě nedali.
2)Dneska mi nešla zařadit jednička,čim to může být?Málo oleje v převodovce?
3)Taky mě zajímá co všechno se má rozsvítit při otočení klíčku?Olej,baterka a co ještě?
Díky za odpovědi
Koupil jsem si lantru v kombíku r.v.96
Pomalu žjišťuju čim dal tím více závad na autě
1) .Chci se zeptat jak poznám že to airbagy určitě má.Že tam jsou.Protože to vypadá že auto bylo bourané.Ale v techničáku je to napsané.Myslim tim že jako nebyly vystřelené a při opravě auta je tam prostě nedali.
2)Dneska mi nešla zařadit jednička,čim to může být?Málo oleje v převodovce?
3)Taky mě zajímá co všechno se má rozsvítit při otočení klíčku?Olej,baterka a co ještě?
Díky za odpovědi
- Reklama
1-Barva kraje volantu musí být stejná,jak střed volantu, pod kterým je airbag a střed volantu by se měl při stlačení prstem jen mírně prohnout,to samé platí i u spolujezdce.Jinak ho z volantu můžeš demontovat(lépe při odpojené baterii),zespodu jsou dva šroubky.
2-Zkontroluj, kolik je tam oleje a nejlépe ho vyměň,je ho tam 2.15 litru.Pokud jdou ostatní stupně řadit dobře, spojka bude vpořádku,navíc jednička jde vždy o malinko hůř řadit,než ostatní rychlostní stupně.
3-Dobíjení, mazání, ABS pokud tam je, airbag(zabliká asi 7x a pak musí zhasnout).
2-Zkontroluj, kolik je tam oleje a nejlépe ho vyměň,je ho tam 2.15 litru.Pokud jdou ostatní stupně řadit dobře, spojka bude vpořádku,navíc jednička jde vždy o malinko hůř řadit,než ostatní rychlostní stupně.
3-Dobíjení, mazání, ABS pokud tam je, airbag(zabliká asi 7x a pak musí zhasnout).
řazení ti jde těžce za studena nebo i za tepla?? za studena mi to jde taky těžce (nejhůř dvojka), ale po zahřátí je to v poho. Jestli máš o autě nějaké pochybnosti a budeš ho chtít vracet prodávajícímu, tak v tom hlavně nenech šťourat nikoho kromě autorizovaného servisu a i od něj si nech písemně potvrdit, co se s autem dělo. Jestli si ho budeš nechávat, tak bych jako první vyměnil náplně, když ti to blbě řadí, tak i olej v převodovce. Jinak myslím všechno napsal Dastin
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Pokud byl airbag vystřelen,tak to někteří řeší tak, že tam vloží odpor,aby si kupující myslel, že tam airbag je a nebo kontrolku od něj napojí na nějakou jinou. Bacha na to všechny kontrolky od důležitých věcí jako je ABS, Airbag, musí zhasínat nezávazně na ostatních. Mazání a dobíjení společně zhasínat můžou.