heh tak tento rozhovor zakaznika si treba vypočuť hhaha
http://youtube.com/watch?v=vNFcB-0QTho&feature=related
hh srandista z peugeot
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
hh srandista z peugeot
H Getz 1.4
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ten blb u tlf.ho tím klidným hláskem zatraceně dobře vytáčel .Ještě bych chtěl vidět video,když ten vytočený namachrovanec dojel do prodejny -to musel teprve být rachot. Skvěle jsem se pobavil.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
v tomhle pripade mohl ten operator klidne porusit pravidlo nepouzivani zaporu, pac toho zakaznika pekne vytocil a rovnou mu rict ze cislo mu nemuze dat.. takhle byl fakt jako zaseknuta deska myslim ze muselo jeste predchazet nekolik malo opakovanejch dotazu jestli ho spoji nebo mu da cislo ale operator mlel svoji az ten blb toho druhyho blba cholerika zakaznika rozpalil do bela
otazka je kdo je teda vetsi blb? ja bych rekl ze operator, zakaznik preci nemuze vedet co mu muze rict a co ne a ma mu jasne a strucne odpovedet, byt by pouzil okecavacku a ne zapor, kor kdyz vidi ze ho zacina nasirat pac je to peknej cholerik... proste blby a blbejsi
otazka je kdo je teda vetsi blb? ja bych rekl ze operator, zakaznik preci nemuze vedet co mu muze rict a co ne a ma mu jasne a strucne odpovedet, byt by pouzil okecavacku a ne zapor, kor kdyz vidi ze ho zacina nasirat pac je to peknej cholerik... proste blby a blbejsi
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Asertivně vytočil imbecila v Peugeotu . To, že mu to číslo nemůže dát mu měl říct až na konec, aby to mělo ještě větší grády a ještě se ho zeptat jestli volá z mobilu, když si neurvalej tak, ať Tě to něco stojí. Dle naléhání pežotka, chtěl soudruh zřejmě styk (pohlavní) s říďou , možná i se sado-maso službičkou (facka a slezlé uši) .
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000