1,4i vs 1,5CRDi - co kupit
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
s tou Dunajskou dobrý for... mají tam pěkné cedule měst které jsou ve 2 jazycích párkrát sem tam byl... )))
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
no to je zo zakona.. kedze tam zije aj madarska mensina, musia byt aj madarsky.. to u nas na severe slovenska nemame, tam je to samy nacionalistaDavid C3 píše:s tou Dunajskou dobrý for... mají tam pěkné cedule měst které jsou ve 2 jazycích párkrát sem tam byl... )))
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican píše:no to je zo zakona.. kedze tam zije aj madarska mensina, musia byt aj madarsky.. to u nas na severe slovenska nemame, tam je to samy nacionalistaDavid C3 píše:s tou Dunajskou dobrý for... mají tam pěkné cedule měst které jsou ve 2 jazycích párkrát sem tam byl... )))
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
spotřeba Accent
Mám Accenta 1,4i a spotřebu se mi vzhledem k jízdám ve městě nedaří snížit pod 7,5L což si myslím že u CRDI nebude problém. Je třeba ovšem brát na zřetel pořizovací cenu auta a rozdíl ceny nafty a benzínu.
Navíc CRDI je podstatně svižnější. Sice výrobce uvádí u mého modelu necelých 72Kw ale ty koně se musí celkem splašit aby tam byly:-)
Já dnes už bych asi volil CRDI.
Navíc CRDI je podstatně svižnější. Sice výrobce uvádí u mého modelu necelých 72Kw ale ty koně se musí celkem splašit aby tam byly:-)
Já dnes už bych asi volil CRDI.
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
Ešte som nepočul, aby niekto povedal, že auto s naftovým motorom je svižnejšie, ako s benzínovým. Ja som volil benzín preto, lebo väčšinou jazdím po meste a krátke trasy. Každý si musí vopred porozmýšľať, čo má kúpiť. Ja som maximálne spokojný.
No a spotreba-je taká aká je noha na plyne. Po meste aj 8l.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
???A jel jsi někdy s naftovým accentem???palčo píše:Ešte som nepočul, aby niekto povedal, že auto s naftovým motorom je svižnejšie, ako s benzínovým. Ja som volil benzín preto, lebo väčšinou jazdím po meste a krátke trasy. Každý si musí vopred porozmýšľať, čo má kúpiť. Ja som maximálne spokojný.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
LOL:) ja zas nepocul nekoho, kdo by rekl e benzin mu jezdi svizneji:D .. na benzin musis hodne slapat aby ti pridal, kdezto naftak zabira heky od zacatku - co jsem zatim zkousel.. mel jsem pri vybirani auta moznost jet v Renault Megane v nafte a v benzinu. Nejprve jsem ridil naftu a po presednuti do benzinu mi prislo ze tomu motoru snad vymrela pulka stada na nemoc silenych koni..palčo píše:Ešte som nepočul, aby niekto povedal, že auto s naftovým motorom je svižnejšie, ako s benzínovým. Ja som volil benzín preto, lebo väčšinou jazdím po meste a krátke trasy. Každý si musí vopred porozmýšľať, čo má kúpiť. Ja som maximálne spokojný.
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
Garancniho technika kde? To bys mi mohl poradit, proc mi predpokladaj na instalaci parkovacich senzoru 4,5 hod prace = cca 2,5k Kčuhpe píše:je vidět že kolega s naftovým Accentem nikdy nejel, protože je mnohem živější, jelikož do značky Hyundai celkem dělám(dělám garančního technika) tak mám možnost porovnat obě motorové varianty.
Me prisla tato nabidka kterou jsem zazadal:
"Opěrka cena včetně montáže 2 320,- Kč (je s úložným prostorem)
Parkovací senzory jsme schopni sehnat nejlevněji za cca 1 850,- Kč + 2 280,- Kč práce (4,5 hodiny)
Zástěrky přední + zadní včetné montáže 1 976,- Kč"
Jen predpokladam ze ty parkovaci senzory budou jen akusticke. Pritom okolo 2400 jsou zadni jiz vcetne displeje na kterem clovek vidi ktere cidlo se aktivovalo...
"Opěrka cena včetně montáže 2 320,- Kč (je s úložným prostorem)
Parkovací senzory jsme schopni sehnat nejlevněji za cca 1 850,- Kč + 2 280,- Kč práce (4,5 hodiny)
Zástěrky přední + zadní včetné montáže 1 976,- Kč"
Jen predpokladam ze ty parkovaci senzory budou jen akusticke. Pritom okolo 2400 jsou zadni jiz vcetne displeje na kterem clovek vidi ktere cidlo se aktivovalo...
No jo ale ty ceny tahle vycházejí, chtěl jsem taky loketní opěrku a o moc níž jsem se i jako zaměstnanec nedostal. a když jsem chtěl dálkové ovládání na volant k Navigaci co mám a vyskočila na mě cena asi 3000kč
tak jsem šel do kolen...
tak jsem šel do kolen...
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue
o tej chorobe šialených koní som ešte nepočul, ale je to dobré.HCD píše:LOL:) ja zas nepocul nekoho, kdo by rekl e benzin mu jezdi svizneji:D .. na benzin musis hodne slapat aby ti pridal, kdezto naftak zabira heky od zacatku - co jsem zatim zkousel.. mel jsem pri vybirani auta moznost jet v Renault Megane v nafte a v benzinu. Nejprve jsem ridil naftu a po presednuti do benzinu mi prislo ze tomu motoru snad vymrela pulka stada na nemoc silenych koni..palčo píše:Ešte som nepočul, aby niekto povedal, že auto s naftovým motorom je svižnejšie, ako s benzínovým. Ja som volil benzín preto, lebo väčšinou jazdím po meste a krátke trasy. Každý si musí vopred porozmýšľať, čo má kúpiť. Ja som maximálne spokojný.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007