cvičná STK
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
cvičná STK
dnes jsem ze srandy zajel na cvičnou STK a světe div se, na přední nápravě mám všechny čepy volné... Jel jsem tam hlavně abych vubec viděl oficialní prubeh teto kontroly, doposud byla resena obalkovou metodou Nevite nekdo kolik by me tak stalo nechat poladit stabilizatory a cepy řizení?
Sonata 2.0i 16V r.v.93 plná palba== luxus za malej peniz
- Reklama
Re: cvičná STK
Taky mě to čeká - věz, že dobré zprávy pro Tebe nemám. Bude to paleta. Sonata má sice podvozek celkem vymakaný - hodně vydrží, ale když se něco poškodí stojí to za to. Doporučuji hledat náhradní díly v neorigo prodejnách u Hyundaie se na Sonatu nedoplatíš - znám porovnání cen Sonata versus Accent.TIR píše:dnes jsem ze srandy zajel na cvičnou STK a světe div se, na přední nápravě mám všechny čepy volné... Jel jsem tam hlavně abych vubec viděl oficialní prubeh teto kontroly, doposud byla resena obalkovou metodou Nevite nekdo kolik by me tak stalo nechat poladit stabilizatory a cepy řizení?
Jinak neklesej na mysli, jestli podvozek opravíš už s ním nebudeš mít problém. Mě se první zásadní vůle objevily po ujetí 200 kkm...