![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tož teda vítám Vás všechny nové tváře a ať Vám to lítá. Hlavně Tebe vipe zvláště vítám, Ty jsi tu zgruntu novejvipe píše:Změnil jsem si mejlíka a už to bylo.Potvrzovací email mi nepřišel tak jsem kontaktoval Miloše a on mi napsal že uživatel vipe neexsistuje.
Tak jsem si založil novej účet se stejným nickem, je to divný protože moje příspěvky jsou tu pořád pod tím nickem.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
jo prispevky ostali i mne taky sem menil emailovov adresu, taky starej sokyno zustal v prispevcich jen uz knemu nejde prihlasit takze takvipe píše:Změnil jsem si mejlíka a už to bylo.Potvrzovací email mi nepřišel tak jsem kontaktoval Miloše a on mi napsal že uživatel vipe neexsistuje.
Tak jsem si založil novej účet se stejným nickem, je to divný protože moje příspěvky jsou tu pořád pod tím nickem.
vytej v klube.
stym mailem je problem mnel by to nekdo vyresit.
Ja jsem chodil na filosofickou fakultu MUNI...byl jsem tam dvakrat..jako jo, Brno je hezky, necekane plny mladejch lidi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sice pozde ale predse se taky predstavim. Uz tu surfuju skoro pul roka a je to odemne lhostejne ze sem se taky jako novy clen nepredstavil uz davno. Je mi 21 jmenuji se Michal bydlim v Ostrave ale pochazim ze Slovenska. Az Michaloviec. Je to skoro u Ukrajinskych hranic. No v Ostrave bydlim skoro 4 roky a za ten cas co tu bydlim sem si koupil z moji prvni vyplaty Skoda 120l, tu jsem naboural v 70km rychlosti. Pak jsem si koupil Skoda 120M na plyn. Tak tu my pro jistotu ukradli. A kdyby mi ji neukradli tak bych s ni jezdil asi do ted a nekoupil bych si Sonatu 1997 2.0 16V. Koupil jsem si ji po dobrych skusenostech od zname co ma taky ten tip. Taky je fajn ze je to auto velke a prostorne. No a dizajnove se mi tez libi. Zatim s ni nejsou zadne problemi jenom nejake malickosti jako nefunkcni central u spolujezdce a nebo problem se steracma. Ale jinak v poho. Tak se jeste jednou omlouvam ze sem se nepredstavil driv. ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Inu i já zdravím. Již se tu nějakou dobu potuluji. Máme v rodině dva santíky. Momentálně oba nově na LPG. Jsme s oteckem rádi, že to tady existuje...člověk se dozví mnoho nových věcí a může si pokecat se spřízněnejma lidma. Hyundai forever
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- kubele2004
- *
- kubele2004
- *
Taky te zdravim a obev se na nejakym srazu.Kdyz se budes chtit pridat az se nekam pojede,tak klidne muzes.Uz nas par z Prahy jezdi.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)