Tak jsem se konečně dočkal. Zítra jdu pro něj. Čekal jsem skoro dva měsíce a jsem našponovaný jak malý kluk.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Gratuluji a at Ti pěkně slouží!prim píše:Zdar Hyundai.
Tak jsem se konečně dočkal. Zítra jdu pro něj. Čekal jsem skoro dva měsíce a jsem našponovaný jak malý kluk.
Zdar PRIME, ať slouží ke stálé spokojenosti, já mám Accentika od 27.12.2005 a spokojenost nejvyšší. Přeju hodně štastných kilometříků a jízdu bez závad.prim píše:Zdar Hyundai.
No, kde začít. Nejprve Vás všechny asi slušně, pozdravitMiguel píše:Cauves Hyundaiáci.......Tak jsem si tu u vas hodne pocetl...Rozhodl jsem se koupit Accenta 2005 1.3......a chtel bych se zeptat na problemy a spotrebu......je fakt ze je toho tady opravdu dost,ale proste tak v kostce....![]()
![]()
Hola Ricardo!Richard píše:Jo. A zapomněl jsem dodat, že jsem si myslel, že si kupuju nenápadný auto, který nikoho nebude dráždit. Chyba lávky pánové a dámy. Dva měsíce po koupi mi to někdo na haubně přetáh u nás v ulici klíčem. A docela důkladně...
Richard píše:Jo. A zapomněl jsem dodat, že jsem si myslel, že si kupuju nenápadný auto, který nikoho nebude dráždit. Chyba lávky pánové a dámy. Dva měsíce po koupi mi to někdo na haubně přetáh u nás v ulici klíčem. A docela důkladně...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |