Klucka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Klucka
no napriklad vo Zvolene v Hyundai predajni na Rákoši za HYPERNOVOU po starej ceste do B.Bystrice. Stojí cca 900,. (bez zámku)soprano píše:Ahojte..Mam na Vas vsetkych prosbu..Potrebujem zohnat klucku vonkajsiu vodicova strana na H accent r.v.1997..Pomozte prosim..Dakujem vopred
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
no ja som tam volal ale stoji 2200skicozv píše:no napriklad vo Zvolene v Hyundai predajni na Rákoši za HYPERNOVOU po starej ceste do B.Bystrice. Stojí cca 900,. (bez zámku)soprano píše:Ahojte..Mam na Vas vsetkych prosbu..Potrebujem zohnat klucku vonkajsiu vodicova strana na H accent r.v.1997..Pomozte prosim..Dakujem vopred
Hyudai Accent GLS 1,5 12V 1996
No ja som to spravil tak ze som tam dal zadnu bez otvoru na zamku a odomkýnam dialkovym. Ta klucka je potom za tých 900,- teda mozno bola, ja som ju kupoval v septembrisoprano píše:no ja som tam volal ale stoji 2200skicozv píše:no napriklad vo Zvolene v Hyundai predajni na Rákoši za HYPERNOVOU po starej ceste do B.Bystrice. Stojí cca 900,. (bez zámku)soprano píše:Ahojte..Mam na Vas vsetkych prosbu..Potrebujem zohnat klucku vonkajsiu vodicova strana na H accent r.v.1997..Pomozte prosim..Dakujem vopred
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
ale nepital som sa bez zamku.to je fakticozv píše:no napriklad vo Zvolene v Hyundai predajni na Rákoši za HYPERNOVOU po starej ceste do B.Bystrice. Stojí cca 900,. (bez zámku)soprano píše:Ahojte..Mam na Vas vsetkych prosbu..Potrebujem zohnat klucku vonkajsiu vodicova strana na H accent r.v.1997..Pomozte prosim..Dakujem vopred
Hyudai Accent GLS 1,5 12V 1996