![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Nechcem byť drzý, ale sem-tam je potrebné počítač vynulovať, lebo pri dlhodobo vysokej priemernej spotrebe Ti aj pri momentálnom veľkom znížení spotreby, preratáva túto spotrebu na kilometre od posledného nulovania.
Ale to sa tu tiež už písalo.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
A to u dieslu vyrobca udava spotrebu 5,6 litra v meste...peaty píše:Tak dnes som si spravil mensi testik spotreby, tak sem hodim vysledky. Kedze sa tu prebera ci diesel alebo benzin aj na kratke trasy do mesta, tak som meral spotrebu v meste:
- Ranny start auta, vonku -2°C, cesta po Trnave da sa povedat, celkova prejdena vzdialenost 5,5 km, z toho ale 2 - 2,5 km po rovine konstantnou rychlostou, motor sa nestihol uplne zahriat a vysledna spotreba podla PP 8,7 l/100km. Styl jazdy velmi defenzivny...
- O 3,5 hodiny navrat spat, skoro tou istou trasou. Teplota 2°C, celkova prejdena vzdialenost 5,4 km, z toho ale 2 - 2,5 km po rovine konstantnou rychlostou, motor sa nestihol uplne zahriat, ale chybalo uz iba malicko k tomu. Vysledna spotreba podla PP 7,0 l/100km. Styl jazdy opat velmi defenzivny. Ale cesta spat bola rychlejsia o cca 2 minuty.
mne sa tych 6,8 zda ale aj celkom dost - Fiesta 1,25 16V na dlhych trasach pri rychlostiach od 80 do 130 brala tak 5,5 az 5,8... je fakt, ze 1,4l u accenta ma o 15kw viac ale aj tak si myslim ze liter rozdiel je mocpalčo píše:Dnes na trase Ružomberok-Poprad-Ružomberok- som mal spotrebu 6,8l/100km. Po diaľnici 130-140, štyria dospelí v autíčku.
Spokojnosť.
uz som si myslel ze som sam, komu to okazuje zle
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |