zapojení autorádia.. Please pomocttt :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
zapojení autorádia.. Please pomocttt :)
Mam takovej problemek. Mam coupe 97´ a predchozi majitel byl tak vtipnej ze vsechny kabely od autoradia jen tak odrezal,a nezustal tam konektor. Takze mi zbylo jen par barevnejch kabelu. jaky z nich jsou repraky ,to jsem si uz nasel,ale nejak nefim jak mam napojit napajeni.
Nemaji vsechny coupatka na zapojeni vzdy stejny barvy kabelu???
Kdyz nepocitam ty kabely od repra,tak tam zustaly tyto kabely-
modrej s bilym prouzkem
zelenej s bilym prouzkem
zelenej s cernym prouzkem
cervenej s zlutym prouzkem
cernej
a tlustej cernej
jde mi o to kam zapojit zem,signal,antenu,+12V(to mi teda vychazi 4 kabely,tak netusim co s tema dvema zbyvajicima)
popr. jestli by nekdo nebyl ochotnej pomoct to zapojit.
Predem diky za pomooc
Nemaji vsechny coupatka na zapojeni vzdy stejny barvy kabelu???
Kdyz nepocitam ty kabely od repra,tak tam zustaly tyto kabely-
modrej s bilym prouzkem
zelenej s bilym prouzkem
zelenej s cernym prouzkem
cervenej s zlutym prouzkem
cernej
a tlustej cernej
jde mi o to kam zapojit zem,signal,antenu,+12V(to mi teda vychazi 4 kabely,tak netusim co s tema dvema zbyvajicima)
popr. jestli by nekdo nebyl ochotnej pomoct to zapojit.
Predem diky za pomooc
- Reklama
ahoj,dej si zkousecku na minus a na nejakem z tech dratu co ti zbyly musi byt stale plus-pokud tam neni tak si prekontroluj pojistky,dale tam musi byt plus kdyz zapnes klicky. A ten anteni drat je nejlepsi skusit pres halogenovou zarovku,a ty dalsi kabely muzou byt treba ztlumovani kdyz zapnes svetla atd..
Zrovna sem si na tohle vzpoměl,kurňa z Tebe něco budeVita píše:Jen si dej pozor, kdyz budes prepojovat repracky, tak na polaritu ...
Dela to hodne ... puvodne jsem si myslel, ze je to jedno a pak me to MatrasZ vysvetlil, tak dneska uz vim, ze ne ....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Dekuji ....ivan píše:Zrovna sem si na tohle vzpoměl,kurňa z Tebe něco budeVita píše:Jen si dej pozor, kdyz budes prepojovat repracky, tak na polaritu ...
Dela to hodne ... puvodne jsem si myslel, ze je to jedno a pak me to MatrasZ vysvetlil, tak dneska uz vim, ze ne ....
Vsak jsem minule v roudne rozebiral elektriku, abych prehazel draty a hralo to slusne ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
tak tenhle problem jsme řešil taky na svem accentu.. taky svik i skonektorem a ten sem pak musel se sousedem dopasovavat dva dny to trvalo..jelikož v předu u radia byl zelenej a na konci byl červenej mazec ale hraju
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010