Neni tam nic jen mala drazka ve ktere to drzi.Asi soudruzi v ČSSR delaji nekde chybu!Tommy.Koppy píše:Zajímalo by mě jak a čím jsou prachovky připevněny k tlumiči z továrny. Jestli je to nějaké lepidlo, silikon či co..... ?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Neni tam nic jen mala drazka ve ktere to drzi.Asi soudruzi v ČSSR delaji nekde chybu!Tommy.Koppy píše:Zajímalo by mě jak a čím jsou prachovky připevněny k tlumiči z továrny. Jestli je to nějaké lepidlo, silikon či co..... ?
alarm píše:..a ešte niečo:
takéto závady bývajú spôsobené nie zlou montážou, ale nedodržaním technologickej disciplíny, napr.zatečená farba v drážke, prípadne pretečený zvar a pod.
Skúsenosť:
Keď spúšťali výrobu VW v Blave, mali proglém z nacvakávacími štuplami v prístrojovke. Lámali sa, ničili prístrojovky, ktoré potom vyhadzovali. Mojou úlohou bolo nájsť prečo a odstrániť to.
Príčina bola jednoduchá- neodihlená ostrá hrana z vnútra prístrojovky.Urobil som posuvno-rotačný prívok - ručnú frézku, ktorá sa prepchala cez dierku, scentrovala sa a pár otočeniami sa zrazila hrana na inak neprístupnom mieste. Skratka, ak by pri vystrekovaní prístrojovky urobili malé zrazenie, všetko by bolo v pohode.
To je sice presny ale bohuzel muj cas na ceste do servisu atd jsou moje nevydelany penize a litat s autem 2-3x do servisu kvuli tomu ze jsou neschopni a nevi co s tim se mi jaksi nevyplati..podle me upravy tohoto zpusobu urcite nebudou mit vliv na zaruku...novaki píše:Ahoj všichni,
když už jsem si koupil auto za 400tisíc a auto je v záruce,tak to přeci nebudu řešit svépomocí.
Ať to řeší autoriz.servis.Jestli ty prachovky budou neustále padat,tak to povede k
opotřebení tlumičů vlivem nečistot-vydření pístnice tlumičů.Každá,Vámi provedená úprava,povede
ke ztrátě záruky.Mám nalepené všechny čtyři a zatím to drží.Uvidím,jak dlouho.
Tomáš
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |