![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
jéjeee ono se tu nic nezměnilo, uctívači hjondé si tu pořád honí ego, bravo! Pořád je zadní náprava v pořádku?mmv píše:![]()
![]()
![]()
![]()
to se tady nesmí říkat
![]()
![]()
![]()
![]()
To musí být v pořádku, je to přeci hjóndéMireček píše:I já jsem vlastníkem Hyundai ix20. I já slyším v motoru podivný zvuk jako když cvrká kolo štěstí a to hlavně při volnoběhu a poklesu otáček hlavně při studeném motoru. Mám najeto 14 tisíc km, za sebou již 1 garanční prohlídku, kterou jsem absolvoval v servisu Auto Lašák v Rýmařově. Upozornil jsem na tento problém. Přejímací technik si nastartoval motor, chvíli si ho poslechl, pak otevřel kapotu a ukázal mi kde je problém. Podle něj to dělají nějaké magnety ve vstřikovačích a není to prý žádná závada, ale běžná věc. Je fakt, že ten zvuk se ozýval hned když jsem auto koupil nové. Nejsem žádný odborník prez motory, ale nevím, nezdá se mi, že by to bylo v pořádku. Co na to vy zkušenější co máte ix20 již déle?
Tak už přestaň onanovat u autosalonůNewCustomer píše:A co čekáš? Koupil jsi hjóndéé, stejné to bude i s tou jejich zárukou. Rád si počkám až se vám ty vaše poklady začnou za chvíli sypat, už se teším na ty slzy zde na fóru.![]()
Na servise se nedoplatíte a prodejci si budou jenom mnout ruce.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |