1,5dpi - 70kW
1,0t-gdi - 73,5kW
1,5t-gdi - 103 kW
Svetla Led štandard, prístrojový panel ako základ 4,2”, za príplatok digitálny 10,25”
Samozrejme na fotkách čo zverejnili všade top výbava ako ináč

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To asi jo. Bojím se těch 70 kW u DPI. Přeci jen nemá turbo, tam nafoukaný krouťák při předjíždění nepomůže.
Chtěl bych vidět grafy průběhu, protože jestli to bude jen ořezaný nahoře, tak by to nemusela bejt taková tragédie.Brambo von Gratz píše: ↑25 bře 2024, 16:40To asi jo. Bojím se těch 70 kW u DPI. Přeci jen nemá turbo, tam nafoukaný krouťák při předjíždění nepomůže.![]()
Tohle bylo avizováno dlooooooouho dopředu.
tiež som zvedavý na cenu, keď som kupoval auto v čr, cena bola 589k, za style + DCT.... o týždeň na to bol už za 600+, keď ich pozerám teraz, s tymi cenami by som už doOdjinud píše: ↑26 bře 2024, 11:00 Co k tomu dodat? At uz jdou dopr...! Tim nemyslimale vite koho...
Omezovac rychlosti, cerna skrinka, SOS volani a dalsi nechtene veci to prodrazuji. A jako bonus kvuli ekobuzeraci snizeny vykon, ktery u 1.5 DPi je uz tak na hrane.
Pripomina mi to konec forda. Ten se s Mondeem a Focusem posunul na predni pricky v prodejich. Sam jsem mel Focuse mk.Í po faceliftu. Motor Zetec 1.6/74Kw srovnatelny s1,5 DPi. Akorat pred 20 lety... Focus mel na svou dobu a tridu perfektni podvozek, zajimavy design a tenhle slusny motor. Dalsi generace prejmenovala motor na Duratec, ale vykony zustaly stejne. Design se lehce olizl a auto uz prodavalo mene. No a pak prisel konec, nespolehlive motory Ecoboost, prezdivane Ekobuřt, kdy ford uz tehdy nezvladl ekonormy a sel cestou omezovani a downsizingu vykonu. Zakladni motor byl trivalec 1,0l. Pritom ford hodne podrazil. Takze konec.
Tak jsem zvedav, co![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |