A co ta změna elektronů? ta neproběhne?

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Dneska ráno po noční, jsem zaběhnul do kanclu, kde sídlí garážmistři a ten blbec se normálně nechává zapíratMartun píše:Vilda
A co ta změna elektronů? ta neproběhne?
Páne, tady je vidět kde jsou penízeVilda píše:Dneska ráno po noční, jsem zaběhnul do kanclu, kde sídlí garážmistři a ten blbec se normálně nechává zapíratMartun píše:Vilda
A co ta změna elektronů? ta neproběhne?evidentně neví, jak by se z toho vykroutil ... kašlu na něj, koupím Dezenty F a Borbety si nechám na zimáky ... plecháče hodím sem na klub k prodeji, třeba si je někdo vezme ..
Dneska jsem do práce jel ostřejší jízdou a musím říct, že auto se mi zdá klidnější při prudším zatočení. Ani se to tak moc nerozhoupe, jako na pirelkách (auto tak neplave), Přijde mi ale, že jsou víc slyšet díry na silnicíchpalčo píše:ZdeněkSvoboda
A nie je pruženie tvrdšie. Ja stále vyberám a v servise mi na Nokiany H zosilnené povedali, že to bude poznať na pružení.
Gandalf píše:Mám dotaz částečně k tématu vlákna pro ty, kteří jezdí často směrem Rakousko a Německo:
Budu tam mít letos pár cest s autem starším 10 let a je v něm stále původní rezerva, sice nepoužitá, ale cca. 11-12 let stará. Nemají tam náhodou policajti tendenci kontrolovat stav rezervy. U takových pronárodů bych se ani nedivil, kdyby měli přímo v zákoně předepsané, že pneu starší 10 let už na autě být nesmí bez ohledu na její stav.
Máte nějaké konkrétní zkušenosti, jestli snad nemám koupit nějakou levnou gumu vlastně jen tak do kufru...?
Barumky jsem tady před časem hájil taky a moc lidí mi to nevěřilocert píše: Na druhou stranu jsem měl možnost zkusit Barum Brilantis2 a můžu s překvapením říct, že jsou taky moc dobré (zkoušeli jsem je na mokru a držely fakt pěkně a byly opravdu tiché.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |