no to bych jich koupil hned 5 a obratem prodal jako "neskladovky"Hardcam píše:Auto si snad kupujes pro sebe a ne pro dalsi prodej.
Ja jsem teda za skladovku rad, ale je fakt ze u i20 nejsou ceny treba o 200tKc nizsi.

Moderátoři: amaize, Moderátoři
no to bych jich koupil hned 5 a obratem prodal jako "neskladovky"Hardcam píše:Auto si snad kupujes pro sebe a ne pro dalsi prodej.
Ja jsem teda za skladovku rad, ale je fakt ze u i20 nejsou ceny treba o 200tKc nizsi.
Já měl výběr ze skladovek jen s rokem 2010. A ještě k tomu barvy které jsem nechtěl a všechny byly bez ESP - což chci. Přece si nebudu kupovat něco co se mi nelíbí!? A jen proto že je skladem.Poka píše:Skladovky nejsou žádný rok výroby 2010.
Nejsou to ani předváděčky.
Jsou to prostě vozy,které jsou v dané zemi skladem!
lenkakytka píše:Tak vás tu zase po nějaké době zdravím.Od včera jsem hrdou majitelkou i20 bery redy.Jsem s autička nadšená,vím co od něj čekat,takže jsem v pohodě.Jen by mě zajímalo,máte někdo při sešlápnutí brzdy,delší jakoby prošlápnutí,než to začne brzdit?Není to nic tak hrozného ale přesto mě to zajímá.Lenka
Tak se nám to tu pěkně rozrůstá.lenkakytka píše:Tak vás tu zase po nějaké době zdravím.Od včera jsem hrdou majitelkou i20 bery redy.Jsem s autička nadšená,vím co od něj čekat,takže jsem v pohodě.Jen by mě zajímalo,máte někdo při sešlápnutí brzdy,delší jakoby prošlápnutí,než to začne brzdit?Není to nic tak hrozného ale přesto mě to zajímá.Lenka
Nemyslím si, že všechny "skladovky" jsou ošahané a poškrábané. Stačí se rozhlédnout kolem salónu prodejce a zjištíš, že ne každá "skladovka" jde na showroom. Když jsem objednával auto, tak prodejce kouknul přes svůj informační systém do centrálního skladu a zjistil mi počet příslušných barev, které jsou určeny pro CZ trh. Pokud se nepletu, tak v Nosovicích se dělá i30 a ix20. I20 k nám putuje z Turecka.standas píše:a já poořád čekám a čekám,
ale stejně jsem radši, než mít skladovku (který jsou většinou na krámech a lidi je vošahávaj, což poškrábe lak víc než pohled) s pocitem, že je moje a někde si to štráduje po pásu v Nošovicích.
Tak to se ti divím. Koupit si nové auto už poškrábanéČekala jsem od února aco se týče škrábancú,ty tam budou velmi rychle.Já už ho objevla hned v salonu,je na kufru a též to neřeším,
Jen to tady nech ať na to pak nehledám jak trotl. Díkamaize píše:používám 2x ročně tekutý vosk s teflonem Turtle Wax Plus PTFE
jinač tento dotaz pak přemístím
a myslím , že skladovek asi moc nebude když tu každý píše , že musí čekat min.1 až 2 měsíce,pokud by ty skladovky byly pak by je 1/2 z Vás koupila , tak to už normálně chodí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |