a že im teraz pridu 4 i20 ; 2

a ze nejaka zasielka ma prist ku koncu juna/června
objednal som 23.3. a som bez auta...
som z toho stavu

Moderátoři: amaize, Moderátoři
ta sůl fakt není pěkná , ale na druhou stranu se budeš fakt vyjímat , a na srazech budeš mít co ukázat pod kapotouAmalfi píše:Jen mi sypej sul na rany, ty sadisto
Narazas na poznamky ze kde mas motor?? (z Nosovic)amaize píše:ta sůl fakt není pěkná , ale na druhou stranu se budeš fakt vyjímat , a na srazech budeš mít co ukázat pod kapotouAmalfi píše:Jen mi sypej sul na rany, ty sadisto
To bylo přece vůči mému autu,že v těch coupátkách byl tak velký posilovač řízenímayq píše:Narazas na poznamky ze kde mas motor?? (z Nosovic)amaize píše:ta sůl fakt není pěkná , ale na druhou stranu se budeš fakt vyjímat , a na srazech budeš mít co ukázat pod kapotouAmalfi píše:Jen mi sypej sul na rany, ty sadisto
Jsem přesvědčený, že to čekání bude stát za to! Getzík 1,6 byl bezva raketa a i20 bude ještě lepší! A na srazech budeš se svým ďáblíkem hvězda!!!Amalfi píše:Jen mi sypej sul na rany, ty sadisto
Jo Getzik je porad raketa - v Hrabyni v kopci (pro neOstravaky je to fakt poradny kopec se zatackami) privadim Ochcafky TDi k nepricetnostiMr. HYUNDAI píše:Jsem přesvědčený, že to čekání bude stát za to! Getzík 1,6 byl bezva raketa a i20 bude ještě lepší! A na srazech budeš se svým ďáblíkem hvězda!!!Amalfi píše:Jen mi sypej sul na rany, ty sadisto
jsem sice neOstravákAmalfi píše: Jo Getzik je porad raketa - v Hrabyni v kopci (pro neOstravaky je to fakt poradny kopec se zatackami) privadim Ochcafky TDi k nepricetnosti
kde jsi k tomu přišel , a co tam chceš dělat ty ???dj.brouk píše:Kurňa chlapi,vy chcete jen na srazech závodit a porovnávat mótory??![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |