vtipna hlaska moji pritelkyne po otevreni dveri " jee ty dvere se oprely o plot " co byste na tom rekli

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
tam to clovek zase tezce zaplati za veskerej servis a kazda oprava zaboli vic nez skrabanec na normalnim osobakumirpie píše:na tohle je nejlepší mít nějaké SUV nebo Off roada pěkně s kolemdokola těmi trubkovými rámy a na boku mírně vyčnívající nerezové nášlapy. U takovýho auta je to ok a když už tě nějakej dobrák zavře tím, že stojí půlou auta na šikmo ve tvým parkovacím pruhu, tak není problém si tu cestu s tímhle udělat.
No já nevím, ale dneska, když si otevřete Seznam a tam denní tisk a tam deníky a tam dnešní MF Dnes a tam v menu Řičiči, tak jeden ze článků se týká odhadování nákladů na opravy při bouračkách kvůli volání policajtů (četl jsem to zrovna si před půlhodinou). No a další článek podává odhady oprav stejného rozsahu pro různé typy aut a shodou okolností je tam Santa Fe. Řekl bych, že ty jeho ceny oprav jsou snad z těch uvedených aut nejvyšší (je tam Octavioa, Fabia, Fiat Punto a řada dalších).mirpie píše:záleží, co je to za kočár. Servisovat např. Range Rover Sport HSE nebo X5, tak to s rozpočtem zamává solidně, ale třeba u Santa Fe bych se toho nebal. Zas škoda, že Santa nemé žádnej větší dehtovej motor. Do takovýho auta jednině zas naftu a ty čtyřválce mi na to přijdou slabý, totéž třeba Kia Sorento..
ja si taky moc iluze nedelam aspon co mi rikali lidi co maj nejake zkusenosti tak cim vetsi kara tim to bylo horsi koupe je zacatek a pak se prej clovek pomeje pri servisech vymenach neceho a tak, a ze na vetsi auto to chce mit proste uz i vic penez a pocitat s timEspero píše:No já nevím, ale dneska, když si otevřete Seznam a tam denní tisk a tam deníky a tam dnešní MF Dnes a tam v menu Řičiči, tak jeden ze článků se týká odhadování nákladů na opravy při bouračkách kvůli volání policajtů (četl jsem to zrovna si před půlhodinou). No a další článek podává odhady oprav stejného rozsahu pro různé typy aut a shodou okolností je tam Santa Fe. Řekl bych, že ty jeho ceny oprav jsou snad z těch uvedených aut nejvyšší (je tam Octavioa, Fabia, Fiat Punto a řada dalších).mirpie píše:záleží, co je to za kočár. Servisovat např. Range Rover Sport HSE nebo X5, tak to s rozpočtem zamává solidně, ale třeba u Santa Fe bych se toho nebal. Zas škoda, že Santa nemé žádnej větší dehtovej motor. Do takovýho auta jednině zas naftu a ty čtyřválce mi na to přijdou slabý, totéž třeba Kia Sorento..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |