Zrejme si nepochopil môj príspevok, nesťažujem sa na výkon 1,2ky, je nízky, to mi je jasné, ani ma netrápi obstarávacia cena, ale ak sa máme baviť o nejakej radosti z jazdy, tak tú si neužijem ani v 1,6ke

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Jo věřím ti. Na rovinaté cestě, bez kopečků s prázdným autem v obsazení 1+0 a po kvalitním jemnozrném asfaltu.caruser píše:Mal som zapožičanú novú i30ku CW 1,4 74 kW, čo je myslím rovnaký motor ako v i20ke a spotreba bola vyššia o 0,7 l v porovnaní s mojou i20kou. Pri normálnej jazde mimo mesto sa dalo jazdiť za 5,5 l, v kombinovanom režime mimo mesto/diaľnica som po 650 km mal spotrebu 6,2 l podľa dotankovania
No ved cennik je na strankecaruser píše:Daj link na ten cenník, takto z toho prd viem
Počkej až budeš mít naběháno cca 15000km. Pak to u mě tak o litr kleslo. Navíc, ty máš 6 rychlostí a mi ta 6 na dálnici citelně chybí. To bude další pokles. Já motor na dálnici zbytečně přetáčím. Naopak, jednička je tam hodně dlouhá. Na co mi je, že mohu na 1 jet někde kolem 30km/hod, když jsem měl zpočátku problém se s tím rozjet. Shrnu-li to, indickou i20 zabíjí vedle divného závěsu u zadní nápravy i nevhodně nastavená převodovka a podle té 6 to vypadá, že přece jen někdo odPepemi píše:Display ukáže 5,2-5,8 a dlhodobý priemer 6,5.
Nemám to s čím iným porovnať. V podstate mám vodičák od r. 1983 a niečo som už skúsil. Toto auto, pokial jazdím podla uchasuah píše:jirikstbk, ja by som ich velmi nechvalil. Mal som chvilku ako nahradne auto i30 s 1,4 motorom a 6-stupnovou prevodovkou - a 6-ka bola rovnako dlha ako moja 5-ka (cca. 3600 otacok pri 130km/h), takze som v podstate musel len viac radit, iny prinos to nemalo![]()
Pepemi, je to rovnake aj v tvojej i20? Kolko otacok mas pri 130-ke?
Zaujímavé, že každý inak vníma hluk. Ak to beriem nekriticky, tak moja i20ka je tichá do 90ky, ak budem náročný, tak do 60ky je tichásuah píše:U mna od 120 huci a huci..
mám strach. A vždy před cestou si říkám, že snad se zadaří a tentokrát ho nepotkám.s potešením vytáčam majiteľov zvučných značiek
amám úsmev pri ich zúrivosti, keď ich ten
moj krpecpredbehne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |