Je jasné, že nie som expert, ani nechcem zhadzovať chalanov zo servisu, sú veľmi šikovný. Oni majú svoje postupy, podľa ktorých pracujú a ja ako majiteľ, ak je to v mojich silách vždy urobím viac.

Moderátor: Moderátoři
i40 je krásné auto, proto jsem do něj šel. Ale bohužel auto neberu jen jako věc, mám k němu trochu jiný vztah (bohužel). Do té doby dokud jsem nemělrobertbulko píše:To že toešte nevie poriadne urobiť, nie je dôvod na odchod toho krásneho auta z domu
ahojdraslik píše:Ahoj, můžu se prosím zeptat, kde se nachází tak ochotný servismiskinsr50 píše:, který ti opravoval klepání v přístrojové desce?
Mě už to opravovali 3x a závada se stále nepodařila odstranit.
Kde ti to robili ?miskinsr50 píše:Ahojte.
Od opravy mojej palubky uz ubehlo celkom dost casu a musim povedat, ze je TICHO !!!!! Cez sviatky som urobil cez 1300km a ani raz som nepocul ziadny pazvuk. Akurat som musel este lepsie podlepiť stredový piano plast. Ale palubka je v klude.
Ach jaj,zase ti manželka nedala ,tak ideš pod....ť inde ?Dalin píše:To je kouzlo značky!!! To co je jinde naprostou samozřejmostí už z výroby, dokáže po dlouhém martyriu vyloudit u zákazníka
blažený úsměv.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |