Jj,dnes jsem si šlehnul jednu dávku kuřecích řízečků od tchýně k večeřiMartasZ píše:nooo... ale nějak si Ivánku zapoměl na Borkovi šnicle přeci![]()
![]()
Jinak gulášek sem měl a byla to ňamka

Loučím se s pozdravem-řízkům zdar a šniclům zvlášť

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jj,dnes jsem si šlehnul jednu dávku kuřecích řízečků od tchýně k večeřiMartasZ píše:nooo... ale nějak si Ivánku zapoměl na Borkovi šnicle přeci![]()
![]()
Jinak gulášek sem měl a byla to ňamka
mno ivanku nechcu se tady hadat o politice, mas pravdu ze z komunistu moc nepamatuju, ale ty taky nevis ze svych zazitku pac ty posledni leta uz tak drsny nebyli a tezko vis ceho byli schopny a znas to jako ja z vypraveni! nacisty jsem taky nezazil a vim co je to za svine, takze asi tak!ivan píše: Komunistama??? Člověče,vždyť to nemůžeš pamatovat!! Ono to tak zlí nebylo pokud jsi se nějak politicky neangažoval!!! Práci musel mít každej,když si měl práci,tak jsi dostal byt nebo bydlení,byla velká podpra rodinnýho života,manželské půjčky atd. To dneska není![]()
To jenom mimo téma!!Ale všechno bylo všech a taky sme měli hovno abyl pokoj a né jako dneska!!!![]()
![]()
Jo kdybych tohle dokázal, tak ti posílám jen sluníčko, protože tvoje autíko je k tomu stvořený - užívat si jízdy za krásného počasí. Taky mě vytáčíBorek píše:No vidíš a já si dodnes myslel,že jsi bolševik Macháčku.To proto,že se řídíš heslem-poručím větru,dešti a pošlu to k Borkovi.
To víš, přímo válka, ale co naděláš, já tu taky moc nejsem, tak ani nevím o co GO???!!Mates píše:Co se to tady děje když tady není Mates??? Začala zase šniclmánie??? Taky mám rád ham ham
Díky,teď je tady docela slušné počasí-občas poprchává,ale hlavně,že není na silnici ta slaná břečka.macháček píše:Jo kdybych tohle dokázal, tak ti posílám jen sluníčko, protože tvoje autíko je k tomu stvořený - užívat si jízdy za krásného počasí. Taky mě vytáčíBorek píše:No vidíš a já si dodnes myslel,že jsi bolševik Macháčku.To proto,že se řídíš heslem-poručím větru,dešti a pošlu to k Borkovi.
a dohání až k slzám
, když musím vyjet do té zimní slánky a to mám jen obyč Lantřičku. A ta letošní létozima je fakt šílená.
Jo tak to by bylo dosti špatnýMr.Getz píše:No kluci,mě by to bylo celkem jedno,hlavně,aby to nebylo před výplatou...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |