Moderátor: Moderátoři
Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-5015'ky má každej hnup
weena
Ja mam taky patnactky, a zrovna si teda s nima jako hnup opravdu nepripadamweena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-5015'ky má každej hnup
weena
Dráček píše:Ja mam taky patnactky, a zrovna si teda s nima jako hnup opravdu nepripadamweena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-5015'ky má každej hnup
weena
Slovo se 4mi písmeny a jak dokáže naštvat...ivan píše:Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-5015'ky má každej hnup
weena
Trochu zpomal jo??? Začal sis sám!!Tady se chováme ke členům slušně aweena píše:Slovo se 4mi písmeny a jak dokáže naštvat...ivan píše:Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-5015'ky má každej hnup
weena
Podívej se na smajlíka a najdi si co znamená. A nerozčiluj se, budeš mít vředy! Skym bych si pak psal?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |