Problém s centrálem Elantra 1.6
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Problém s centrálem Elantra 1.6
Zdravím Pánové, Mám doma elantru 2002 ale 2.0 16V. Také mám problémy s centrálem ale krapet jiného ražení. Jedná se o to že mám originální central s alarmem hyundai. Jedná se o problém s dálkovým ovladačem, mám dva a jeden je víc vymačkanej než druhej. takže auto nejde pořádně zamykat a odemikat aniž by člověk nemusel vynaložit obrovskou sílu na tlačítko div ten ovladač nezlomí. Nevíte nebo nemáte někdo zkušenosti s kodováním nebo spíš s výměnou buď celé jednotky nebo za neoriginál alarm s dálkou? Jak je vlastně origo centrál s alarmem provázanej s imobilizérem a ŘJ ? Tatík se dneska stavil v hyundai origo servise no a ty mu řekly že až 5 tisíc za opravu nebo výměnu ..ale to jako docela upadly na hlavu abych za blbej centrál s alarmem dával takovou pálku....to už můžu rovnou dát i s dálkovým startem atp. Díky za všechny rady
Hyundai Sonata 2.0 16V 1997
Hyundai Elantra 2.0 16V 2002
Peugeot 206 1.6 16V 2003
Hyundai Elantra 2.0 16V 2002
Peugeot 206 1.6 16V 2003
- Reklama
- bohrosik
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s centrálem Elantra 1.6
Cau,
a nebude problém jen ve vymačkaném tlačítku v ovladači? Top by se určitě nechalo jen vyměnit. Určitě tam nebud žádná specialita kterou by u chobotů (GM electronic) nebo GES nebo jinej prodejce ele.součastek neměl.
Vašek
a nebude problém jen ve vymačkaném tlačítku v ovladači? Top by se určitě nechalo jen vyměnit. Určitě tam nebud žádná specialita kterou by u chobotů (GM electronic) nebo GES nebo jinej prodejce ele.součastek neměl.
Vašek
Hexman píše:Zdravím Pánové, Mám doma elantru 2002 ale 2.0 16V. Také mám problémy s centrálem ale krapet jiného ražení. Jedná se o to že mám originální central s alarmem hyundai. Jedná se o problém s dálkovým ovladačem, mám dva a jeden je víc vymačkanej než druhej. takže auto nejde pořádně zamykat a odemikat aniž by člověk nemusel vynaložit obrovskou sílu na tlačítko div ten ovladač nezlomí. Nevíte nebo nemáte někdo zkušenosti s kodováním nebo spíš s výměnou buď celé jednotky nebo za neoriginál alarm s dálkou? Jak je vlastně origo centrál s alarmem provázanej s imobilizérem a ŘJ ? Tatík se dneska stavil v hyundai origo servise no a ty mu řekly že až 5 tisíc za opravu nebo výměnu ..ale to jako docela upadly na hlavu abych za blbej centrál s alarmem dával takovou pálku....to už můžu rovnou dát i s dálkovým startem atp. Díky za všechny rady
Aktuálně Hyundai Elantra 1.6i GL 77kW, Hatchback, 12/2005
Hyundai Lantra 1.6i GLS 85kW, KOMBI, 1999 - prodáno 18.12.2011
Hyundai Accent GS 1,3, 62kW, 3-dv, 1996 - prodáno 01/2009
Hyundai Lantra 1.6i GLS 85kW, KOMBI, 1999 - prodáno 18.12.2011
Hyundai Accent GS 1,3, 62kW, 3-dv, 1996 - prodáno 01/2009