Ak by si jazdil ako Gerhard tak to bude za 2,5 L ako sa to podarilo teraz s Passatom Američanom.

Moderátor: Moderátoři
Kolik tam je oleje nevím, dolejvám tam aby bylo mezi ryskama. Když mi to začne hlásit nízkou hladinu oleje, tak jsem tam už dvakrát dolíval po 1,5l.caruser píše:xxxen
Koľko oleja ide to tej 1,7ky? Pri tom zaťažení 200 - 300 kg sa ten motor netrápi v rýchlostiach 140 a viac?
Ptal jsem se na to v servisu kde jsme auto kupovali a prý je to normální. Mám to kontrolovat každých 5000 km. Což samozřejmě nedělám, takže proto musím dolejvat víc. Ale ve finále by to asi bylo stejně litrů jen víc často.caruser píše:Tak to máš pracovné auto. Ale tá spotreba oleja je strašná aspoň z môjho pohľadu, tak 0,5 L za 15.000 km je vpohode, ale 3 L za 24.000, to musí uznať aj Hyundai, že je veľa. Aká bude potom spotreba po 150.000 km?
Podle mého už jsem dávno za polovinou, nedalo mi to a hledám objem náplně, zatím marně.caruser píše:Ano mám to tam napísané aj ja, ale realita min. u benzínov je taká, že nemáš žiadnu spotrebu, max. 0,5 l po výmenu.
to: xxxen
Ty ten olej do výmeny z polovice aj doplníš
30000 km. Takže počítám že nejpozději na konci června jdu na 1. garančku. Takže se třemi litry jsem už za půlkou a to počítám, že se mi ještě jednou dolejvat podaří. Ve středu jedu s 300 kg přes HMCZ do Kii do Žiliny, a pak dál na Bratislavu, takže to bude zase slušnej nášup.caruser píše:Do ix35 1,7 podľa mazacieho plánu Castrol ide 5,3 L, rovnako by to malo byť aj pre i40. Aký máš interval výmeny?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |