Předváděčky cena dotaz
Moderátor: Moderátoři
Re: Předváděčky cena dotaz
já když sem to kupoval, tak cenový rozdíl nebyl zas takový... takže jsem radši zvolil toto... uvidíme, jak se situace pohne, možná budu prodávat
- Reklama
Nabidky na i40 budou porad, obzvlast diky FL a jestli ted neni ideal, tak pockat.
Ja narazil shodou okolnosti diky foru na 2.0 automat kombi style za 499t z nejakych 780t (-37%), jediny hacek byl v uz v tom, ze auto bylo registrovany, nicmene neslo odolat. To byl cerven 2013. V tu dobu ani adekvatni nabidky neexistovaly, to az cca posledni rok zjistili, ze i40 pres 600 je neprodejny auto a tak je takovych nabidek ted nepomerne vic. Uprimne, cloveka co za ni pres 600 da, bych chtel poznat.
V cervnu tohoto roku jsem poptaval nahradu dosluhujici i30 a mel jsem takovou nabidku. Pro me vybavou i motorem mimo, ale treba by nekomu vyhovovalo, asi bych to jeste umel zaridit.
Ja narazil shodou okolnosti diky foru na 2.0 automat kombi style za 499t z nejakych 780t (-37%), jediny hacek byl v uz v tom, ze auto bylo registrovany, nicmene neslo odolat. To byl cerven 2013. V tu dobu ani adekvatni nabidky neexistovaly, to az cca posledni rok zjistili, ze i40 pres 600 je neprodejny auto a tak je takovych nabidek ted nepomerne vic. Uprimne, cloveka co za ni pres 600 da, bych chtel poznat.
V cervnu tohoto roku jsem poptaval nahradu dosluhujici i30 a mel jsem takovou nabidku. Pro me vybavou i motorem mimo, ale treba by nekomu vyhovovalo, asi bych to jeste umel zaridit.
- Přílohy
-
- i40nabidka.jpg (146.38 KiB) Zobrazeno 2952 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hmm, tak to je hodně solidní nabídka - něco takového bych si představoval:). Jinak po I40 pokukuji už delší dobu a opravdu se mi velmi líbí. Vím, že má spoustu nedostatků a pravděpodobně hodně očekávaných návštěv servisů, ale tak nějak s tím počítám, nicméně jak píšeš, tak cena přes 600K je prostě podle mě u tohoto auta příliš a ani já přes takovou cenu nepůjdu.
Mimochodem Hardcam, jakou kalkulaci by si dovedl na výbavu premium/premium luxury?:)
Mám Premium a už bych jej nikdy nebral. Za tuto cenu dostanu 17 kola, kde kvůli nízkým pneu hobluji disky o chodník, a mizernou navigaci, kterou si mohu daleko lepší koupit i na našem trhu z Asie, umí toho víc a má volně přístupné update map několikrát do roka!
Hmm, o těch navigacích jsem slyšel hodně negativních názorů....nemají to třeba už teď u posledních modelů (2014-současnost) odladěné? Zdá se mi zvláštní, že čínská navigace (nic proti Číně) je lepší než originální.
- robertbulko
i40 je výborné auto. Muchy, ktoré so sebou prináša sú vo väčšine prípadov kozmetické a v záruke odstraniteľné. Navigácia ma vždy doviedla do cieľa. Faktom je, že mapy nie su najaktuálnejšie, ale tak to je u všetkých značiek, snáď okrem tesly.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
ja len poznamku. po facelifte ma i40tka uz android auto...
https://www.youtube.com/watch?v=nqazkEW50pg
https://www.hyundai.news/models/how-and ... g-smarter/
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
- robertbulko
Ak hobluješ disky o chodník, nebude to chyba auta.karelmrak píše:Mám Premium a už bych jej nikdy nebral. Za tuto cenu dostanu 17 kola, kde kvůli nízkým pneu hobluji disky o chodník, .....
Asi tak.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
to už vypadá velmi dobře... to by to mohlo umožňovat i funkci streaming ne?
To zní zajímavě. Nevíte zda to jde zprovoznit i na autech před FL? Předpokládám, že železo zůstalo stejný (možná se pletu), ale tohle by se mi možná i líbiloJoKo píše:ja len poznamku. po facelifte ma i40tka uz android auto...
Hyundai i40 CW, Premium, 1,7 CRDi, 100kW, 6A/T
Kdybys měl předtím, jako já, Mercedes E220, který měl takřka stejné rozměry a o něco menší rozvor, tak by to měl taky v oku a hobloval taky...robertbulko píše: Ak hobluješ disky o chodník, nebude to chyba auta.
Jinak tvůj příspěvek asi nic nového nepřinesl, chtěl jsem zájemce upozornit na jedno úskalí!
Upozorněný na na hoblování disků je na místě (za to dík) i nad tím už jsem uvažoval - Premium verze(před FL se jmenovala STYLE) má menší kola, premium luxury(před FL se jmenovala PREMIUM) větší kola (víc trpí o chodníky atd.). Mimochodem docela mě zaujal AUTOANDROID, má to někdo na I40 tady z fóra? Pokud to zrcadlí všechny aplikace z telefonu, tak bych nepotřeboval používat inbuild navigaci, ale zrcadlil bych tu co mám v telefonu (na kterou jsem zvyklej a navíc ji zdarma aktualizuji).
- robertbulko
Na niektoré modely i40 nie je možné obuť menšie disky ako 17". Ochrániť disk sa dá min. 2 spôsobmi. Buď si dám pozor, alebo si kúpim obutie ako na obrázku nižšie.Malli píše:Upozorněný na na hoblování disků je na místě (za to dík) i nad tím už jsem uvažoval - Premium verze(před FL se jmenovala STYLE) má menší kola, premium luxury(před FL se jmenovala PREMIUM) ......
- Přílohy
-
- ab_orig_36032283_pneumatiky-a-disky-hlinikove-disky-pneumatiky-0-elektrony-bmw-rad-5-r17-225-50r17.jpg (45.72 KiB) Zobrazeno 2823 x