Moderátor: Moderátoři
Uz to vidim, je to opravdu podpis v app.Neo-Mike píše:To on má takový podpis, když píše z telefonu. Ale tak třeba si můžete po večerech pěkně popovídat
A s takovou odpovedi jsi odjel jo? hmm.javale píše:Nazdárek pánové dnes jsem byl v servisu Hyun.Zlín. Skoušeli čerpadlo i hrdlo nádrže a na nic nepřišli, že to není mechanická zavada.Bylo mi řečeno že mám 5let záruku takže, kdyby to bylo horší že se mám stavit
Ty jsi něco reklamoval? Máš reklamační protokol, a po ukončení reklamačního řízení vyjádření a zamítnutí reklamace? Pokud ne nejedná se o reklamaci, ale o servis.javale píše:No za týden se objednám znovu a musím se mrknout do kupní smlouvy jak to je ,když budu 3krát reklamovat stejnou věc bez opravy.
Ted tomu nerozumim, mam zakazkovy list nebo protokol o reklamaci? Byla zavada uznana? Byla odstranena?javale píše:Čao mám zakázkový list s popisem závady a vyučtovování zakázky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |