Check engine
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Fakt je vzadu pod sedadlami (uz som ho menil). Tiez s mechanikom najprv hladali v motorovej casti. Az potom to cele zodvihol a isiel po rurkach a bol tam hajzlik . Ja ma Accent ten co sa predaval od 2000 - 2003 (novsia generacia pred faceliftom).Tata píše:No tak nevím jak vy,ale ja mám palivový filtr vepředu pod nádržkou brzdové kapaliny a pochybuju ,že by to měl kdo pod zadní sedačkou.(mam Accent 99)
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem zas o kousek dál. Opravdu mají kluci z koree filtr schovaný pod zadní sedačkou, díky soto. Čidlo mám taky vyměněné. Teď jsem odpojil baterku n smáznutí kontrolky a uvidíme zda se po ~50km opět rožne. Pak už nevím čím by to mohlo být. Snad váha vzduchu.
Tak zatím zdar a spoustu spokojenýk kilásků ve Vašich mazlíčcích .
Hyundai Acccent 5dv. 12V 1.3 r.v.10/2000
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec tím že odpojíš baterku ta chyba jakoby zmizí tak že nebude svítit, ale bude uložená v paměti. Je potřeba pokud to znovu nezačne svítit zajet na diagnostiku a smazat paměť chyb
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu zas , omlouvám se za ty dva příspěvky po sobě, ale z nějakého důvodu jsem je vůbec neviděl. K ménu problému - hned jsem musel zajet někam ven a napětě očekával zářivé světlo. Po 120km vše OK . Takže všem zůčastněným chci poděkovat, díky tomu že to nebyla váha vzduchu budu moct nechat vyměnit přední ložisko páč začíná nějak hučet. Doufám že to bude vše a budu jedním z dalších spokojených uživatelů tohoto autika.
Jirka
Jirka
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, tak mě dnešní hezké počasí vytáhlo s autem ven. Po ujetí 140km po opravě mi bohužel začala kontrolka Check opět svítit . Myslíte že to je tím že byla pouze odpojená baterka a chyba nebyla smáznuta přes comp? Jestli jo, tak proč až po takové době?. Asi mi nezbyde nic jiného než to opět dát na čas do České k odborníkům.
Kdyby někoho něco napadlo, budu vděčný.
Jirka
Naposledy upravil(a) Jura dne 14 říj 2007, 18:55, celkem upraveno 1 x.
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
no jako nam to dělalo na kalosovi vždy se rozsvitila a třeba po dvaceti kilakach se vypla pak se třeba po měsici zas rozsvitila běž to vymazat do servisu tu chybu....pokud se to i tak rozsviti tak pak hlubši pruzkum...mě řekli u kalose že pokud to se rozsviti tak je bud sonda v katalu v prd.. nebo jen zaneseny bordel tam a že to mam odstavit někam mnimo lidi ana neutral turovat na plny otačky a tak po pěti minutach se te nsajrajt vypali a je klid... nevim nezoušel jsem to na accentikovi mi ještě zatim nic nesvitilo....
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to vháji . Asi budu shánět váhu vzduchu. Dnes jsem byl na emisích, mají tam diag. Bosh. Prý to je váha. Radil mi že ji mám rozebrat a zkusit prostříknout nějakým odamšťovačem a potom vyfoukat kompresorem. Nemá s tím někdo zkušenosti a nebo neví zda se dá proměřit a jaké hodnoty by měla mít funkční? Která váha vzduchu by se dala použít abych nemusel brát rigoš?
Zatím zdarec Jirka
Hyundai Acccent 5dv. 12V 1.3 r.v.10/2000
Váhu vzduchu proměříš,ale to je takové na prd,lépe je jí napíchnout na osciloskop tam se prověří její stav,ale Ty máš vstřikování MFI a tam je váha vzduchu značky Kefico,ale jde tam dát i od Bosche,ale váha vzduchu jako takové je velmi drahé zařízení 10 000kč až 15 000 kč se ceny pohybují ve značkových sevisechJura píše:Takže je to vháji . Asi budu shánět váhu vzduchu. Dnes jsem byl na emisích, mají tam diag. Bosh. Prý to je váha. Radil mi že ji mám rozebrat a zkusit prostříknout nějakým odamšťovačem a potom vyfoukat kompresorem. Nemá s tím někdo zkušenosti a nebo neví zda se dá proměřit a jaké hodnoty by měla mít funkční? Která váha vzduchu by se dala použít abych nemusel brát rigoš?
Zatím zdarec Jirka
Ty váhy používají i jiné značky ,dá se to vždy s něčím z totožnit,ale zrovna Hyundai má strašně málo informací o váhách U starších modelů není problém tam byl Bosch,ale až začli dělat Kefico tam je kámen ůrafu vůbec nevím jaký mám mít hodnoty Máš o čem přemýšlet,bohužel s pokaženou váhou vzduchu se moc dobře jezdit nedá ,spotřeba ,motor bez výkonu,škubání atd,atd Tak zatím
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)