Kolik máte najeto km???

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

tomki
**

Re: Milo ma prekvapil

Příspěvek od tomki »

senzor píše:Práve som uvažoval ,že už si môžeme vymeniť skúsenosti.Mám najazdených 63 000km .Po 60 000 som dal vymeniť tyčky na prednej náprave. Od 15 000 je nachipovaný -bez problémov.Spotreba je 8,5 litra v režime diaľnica/mesto. Maximálna rýchlosť nad 200km/hod.
Negatívum je len občasný zvuk na prístrojovej doske pri 19 stupňoch celzia.Toto auto som kupoval po ročnom jazdení na Passate dnes už predošlej generácie.Viem že porovnávanie aut s odstupom 1 generácie je nezmysel ,ale Santa Fe má lepší a kultúrnejší motor.Tyčky na náprave som na Peugeote 307SW 2LHDI menil každých 10 000km.
Santa Fe som kupoval ,ako Korejské auto s pekným dizajnom,ktoré bude stále v niečom zaostávať - :wink: Dnes som však s toho vytriezvel a viem ,že Európa sa má čoho báť.Praje veľa šťastných kilometrov
nazdar len sa chcem opytat ci mas manual alebo automat a kde si cipoval?
Ja totiz uz teraz dam max. 190km/h a tiez mam cip. Nie ze by to bolo nejak dolezite, na 200km/h som sa dostal raz nalozeny. Odvtedy som to skusal iba raz ale max. 190km/h. Mozno je to pneumatikami 275/45/19
Reklama

senzor
*

Příspěvek od senzor »

Čau z nachipovania niesom taký nadšený ,ako Ty .Predtým som mal chipnutý Peugeot s 2litrovým HDI motorom a tam to bolo poznať viac.
Robil mi to Profituning a všetci čo idú za mnou tvrdia ,že to veľa dymi.
S autom som však spokojný a myslím ,že to bola rozumná kúpa.Asi sa občas uvidíme v Bratislave ,tak Ti bliknem. Ozaj vo fóre si tvrdil ,že to ideš ešte prečípovať,ako to dopadlo? Maj sa .
tomki
**

Příspěvek od tomki »

senzor píše:Čau z nachipovania niesom taký nadšený ,ako Ty .Predtým som mal chipnutý Peugeot s 2litrovým HDI motorom a tam to bolo poznať viac.
Robil mi to Profituning a všetci čo idú za mnou tvrdia ,že to veľa dymi.
S autom som však spokojný a myslím ,že to bola rozumná kúpa.Asi sa občas uvidíme v Bratislave ,tak Ti bliknem. Ozaj vo fóre si tvrdil ,že to ideš ešte prečípovať,ako to dopadlo? Maj sa .
ahoj no mne to tiez robil profituning ale dymenie nemam ani len trochu!!!
Maximalne tak v zime ale iba biely dym ako vsetky ostatne auta.
Precipovat som nebol, udajne to je len zmena priebehu a mozno cca 5 koni k dobru takze som sa na to vykaslal. No zrejme sa stretneme, mna spoznas urcite kvoli diskom pretoze som v BA nevidel sni jedno SF s inymi nez 18tkami. Iba raz dole v opere stalo s OZ 20tkami ale neviem ci to bola BA znacka. To ma vtedy nakoplo :wink:
Ale som rad ze som zvolil 19 lebo uz aj tak mi rachoce cely predok takze pojdem na vymenu stabilizatorov. Najhorsie je ze stabilizator mi buchoce od 5000km.
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“