nazdar len sa chcem opytat ci mas manual alebo automat a kde si cipoval?senzor píše:Práve som uvažoval ,že už si môžeme vymeniť skúsenosti.Mám najazdených 63 000km .Po 60 000 som dal vymeniť tyčky na prednej náprave. Od 15 000 je nachipovaný -bez problémov.Spotreba je 8,5 litra v režime diaľnica/mesto. Maximálna rýchlosť nad 200km/hod.
Negatívum je len občasný zvuk na prístrojovej doske pri 19 stupňoch celzia.Toto auto som kupoval po ročnom jazdení na Passate dnes už predošlej generácie.Viem že porovnávanie aut s odstupom 1 generácie je nezmysel ,ale Santa Fe má lepší a kultúrnejší motor.Tyčky na náprave som na Peugeote 307SW 2LHDI menil každých 10 000km.
Santa Fe som kupoval ,ako Korejské auto s pekným dizajnom,ktoré bude stále v niečom zaostávať - Dnes som však s toho vytriezvel a viem ,že Európa sa má čoho báť.Praje veľa šťastných kilometrov
Ja totiz uz teraz dam max. 190km/h a tiez mam cip. Nie ze by to bolo nejak dolezite, na 200km/h som sa dostal raz nalozeny. Odvtedy som to skusal iba raz ale max. 190km/h. Mozno je to pneumatikami 275/45/19