bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
To jo, v reálu to může být skvělý a věřím, že na každodenní užívání je to OK. Jen to na mě dělá dojem, že auto je designově pěkně sportovně udělané, ale na patřičná kola ještě čeká. Na druhou stranu je mi ale jasný, že na 19" by už ta jízda nebyla tak pohodlná. Je to holt něco za něcoasimo píše:myslim, ze 17x8 je az az az na podvozok z GK.. uz teraz mi zuby drkaju na ceste do Kosic.. a mozno na fotke zmensuje ta cierna opticky ale in real je to ako serbel na detskom zadku.. parada.. hehehe.. no filter je od SFsprintfilter a oznacenie S. to znamena samozrejme sport.. hehe.. ale aj ze je z polyesteru..zdenek76 píše:bezva, jen ty kola tomu trochu nesedí, v černé je to opticky zmenšuje
No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa
dikes.. a kde si bol?tam si pametam jak som stal.. siel autobus okolo so studentmi a dost poskakovali po oknach.. heh.. alebo si bol dakde inde? a diikes.. aj mne sa pacia kolesa.. priznavam na obrazku nejako nefotogenicke ale v reale pasuju perfektne.. este trosku pridam ciernej farby medzi vyfuky.. aby zadok kus vykoplo hore a bude vyzerat choro.. dufam,z e to bude cim skor.. len ma teraz trapi jedna vec.. citim pri zatacani hlavne do pravej strany take "lopkanie" vo volante.. ako by nieco.. hmm.. tukalo do riadenia.. tak tupo.. nevie niekto co to moze byt?jemne praskanie tiez citit.. nic extremne, ale citim sa pritom akoby malo auto 10ton a vsetko sadalo.. dost neprijemne to je..Luboss1991 píše:No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?Luboss1991 píše:Asimo nebol si dnes nahodou v Michalovciach? sa mi zadlo ze som vydel tcojer cupe . No aspon malo podobne cierne kolesa
ty si stal v pravom pruhu a ja som siel popri tebe po chodniku a pozeral som cely cas na tvoje cupeasimo píše:dikes.. a kde si bol?tam si pametam jak som stal.. siel autobus okolo so studentmi a dost poskakovali po oknach.. heh.. alebo si bol dakde inde? a diikes.. aj mne sa pacia kolesa.. priznavam na obrazku nejako nefotogenicke ale v reale pasuju perfektne.. este trosku pridam ciernej farby medzi vyfuky.. aby zadok kus vykoplo hore a bude vyzerat choro.. dufam,z e to bude cim skor.. len ma teraz trapi jedna vec.. citim pri zatacani hlavne do pravej strany take "lopkanie" vo volante.. ako by nieco.. hmm.. tukalo do riadenia.. tak tupo.. nevie niekto co to moze byt?jemne praskanie tiez citit.. nic extremne, ale citim sa pritom akoby malo auto 10ton a vsetko sadalo.. dost neprijemne to je..Luboss1991 píše:No tak to si bol ty. stal si na krizovatke pri autobuske a ja som ta tam vydel. Ja len chcem pochvalit auticko a vyber koliesasimo píše:bol bol.. bol som vo V. Kapusanoch tak som prechadzal cez mesto.. preco?![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |