Jinak hloupy dotaz, ma byt kotouc necim jeste prisroubovan, vsiml jsem si ze tam jsou dve diry se zavitem, i oproti, nebo to drzi jenom tim jak je prisroubovane kolo.
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
no ta litinova vec je rear break adaptor, oslovil som Donata, ma to pre moj model za 5set, plus postovne, malo by to byt chytene dvoma skrutkami o napravu, skus demontovat strmen/trmen/ potom vezmi iba ten kolicek a skus s nim kvedlat, pokial ti pojde aj do strany, je to na hoxno, ma ist iba v smere osi, potom ti ostava tiez oslovit nejakeho "dodavatela" ND. napis co si zistilkokroff píše:Tak jsem sundal kolo a dival jsem se na brzdy. JA tam nemam zadny rear brake adaptor. Jedna cast trmenu, ta s pistkem, je prisroubovana dvema srouby primo k litinovemu odlitku, druha cast trmenu je prichycena pres dva srouby a plovouci pistky. Jednu vec vim ale jiste, jak zacnu brzdit, hluk se snizi, rekl bych ze bouchani uplne zmiziStaci jenom kdyz zatahnu rucni brzdu, pro pokus. Neni mi jasne co tam muze bouchat, a hlavne o co to boucha.
Jinak hloupy dotaz, ma byt kotouc necim jeste prisroubovan, vsiml jsem si ze tam jsou dve diry se zavitem, i oproti, nebo to drzi jenom tim jak je prisroubovane kolo.
cenaje za ten co vidis, pouzity od Donatakokroff píše:Aha, no toto tam samozrejme mam... Musim vybrat von strmen a skusit.
Menil som disky aj dosticky a prave tie kolicky boli zadrete tam. No kazdopadne podla hmaservice rear brake adaptor vyzera inac![]()
Uvidim, dam to dole a dam vediet. Inac ta cena bola za novy ci ako...
mas recht, az teraz som sa na to poriadne zahladel, spolu s tym obrazkom nizsie, mylil som sa, nie je to rear brake adaptor, to co je na tej mojej fotke tam dokonca chyba, rear brake adaptor ma dve diery a na to sa chyta to liatinove cudo s kolickami a az na to ide strmen. Nuz aj hmaservice sa moze utat, no nie?kokroff píše:Aha, no toto tam samozrejme mam... Musim vybrat von strmen a skusit.
Menil som disky aj dosticky a prave tie kolicky boli zadrete tam. No kazdopadne podla hmaservice rear brake adaptor vyzera inac![]()
Uvidim, dam to dole a dam vediet. Inac ta cena bola za novy ci ako...
ja jednoznacne viem ze mam v prdeli tie diery, kedysi som s tym bol n H service, objednali kvoli tomu nove kolicky cca 600SKK, no ale ked ich tam dal efekt bol stejny, cize kolicky su ok, diery su vacsie, alebo technicky povedane, nie je to tam na presno ale s volou,kokroff píše:Mno jinak jsem koukal, da se koupit v autokelly opravna sada s prachovkami, s valecky, vazelinou a i ty plisky se daji koupit, co v nich jsou ulozene desticky.
QB 1317X P/L kompletní uložení brzdového třmenu QUICK BRAKE 684,-
QB 1710 P+L sada uložení brzdové destičky QUICK BRAKE 342,-
Takze jestli to bude chtit vymenit, tak se to vymeni... ale neco to stoji.
Tak me tak napada, to spis budou vybehane ty pistky nez to ulozeni, litina se tak rychle neobrousi si myslim, navic jeden ten kolicek ma prevlek s umele hmoty, takze to kor nic nevydrzi, mozna to je ten problem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |