Moderátoři: amaize, Moderátoři
vůz převzat v pondělí 2. květnamzitka píše:Ve středu jsem zahájil čekání na i20. Snad po Velikonocích.....
A "něco" je geometria!adal píše:Když se nevrací volant, tak to je něco sakra špatně.standas píše:když zakroutíš volantem a auto nejede, tak se ti nevrátí ani u formule 1. Při jízdě se vrátí i v embéčku...lenkakytka píše:Jinak co říkáte na volant.Taky se vám po projetí zátočinou nevrátí sám?U Acenta se nám vrací,tak nevím jestli je to jen u těhle aut.fyzika.
Jasná reklamace.
Poisťováci bývajú veľmi ochotní (keď ide o uzavretie novej zmluvyPetrT30 píše:To co jsem označil červeně bych právě preferoval. Ale nevím jestli mi prodejce sdělí do telefonu patřičné údaje o vozidle (VIN, číslo atd.). Mám právo to vědět když ještě vlastně nejsem právoplatný majitel? Jen jsem zaplatil zálohu.Amalfi píše:Musis ji mit, dulezity je cas sjednani pojisteni. Bud sjednas pojisteni rovnou u prodejce, nebo jeste predtim u pojistovaka. Pokud nebudes mit pojistku, tak mas velky problem, pokud se neco stane. Nebo pokud te zastavi policie.
Inclussive Plus, 1,2 - bílá - bez dalších doplňkůSysfun píše:mzitka: Aku vybavu a s akym motorom si si objednaval? Aj metalicku farbu? Pytam sa lebo vcelku kratko si cakal, ja planujem ist objednat o tyzden a myslel som ze cakat budem minimalne mesiac, co by mi ale v mojom pripade prislo vhod.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |